Mit tegyek? Borzalmasan érzem magam
Figyelt kérdés
Közeleg a halottak napja, és ilyenkor nemcsak az jut eszembe, akiket szerettem, hanem az hogy rettenetesen egyedül vagyok és magányos. Nincs akihez szólhatnék, és elhagyatottnak érzem magam. Barátok nemigen vannak, és másrészről nem is szívesen terhelném azt a kevés embert sem, azzal hogy segítsenek nem érezzem magam így. Teljesen magamba zuhantam, egész nap zokogok, sírok, magam sem tudom miért. Talán magam siratom, annyira értelmetlen az életem. Se munka se pénz, se társ. Egyedül a világban. Nem tudom mihez kezdhetnék. Ma fojtogat valami, egy érzés, egy gondoltat, hogy jó lenne befejezni. Mindent.. Kérlek, segítsetek!!2011. okt. 31. 17:27
11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy felajánlottad.Tényleg sokat segítettél nekem.
Megpróbálok, erőt meríteni valahogy, talán "odafentről" is vigyáznak rám. És azok a szeretteim, akik meghaltak, talán onnan figyelnek.
Lehet megpróbálok pihenni, hátha el tudok menekülni a szomorúság elől. Köszönök mindent!
2011. okt. 31. 19:18
12/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen!De tényleg ne köszönd!Csak annyit kérek cserébe,hogy kipihened magad és "felállsz"!És nem késtél még le semmiről,ezt elhiheted.Amúgy meg ez teljesen természetes,hogy ilyen ünnepekkor(Halottak napja,Karácsony)felerősödnek az érzelmek.És elhiheted,hogy még sokan vannak akik ilyen helyzetben vannak.Sajnos ez a mai Magyarország!Fiatal vagy,egészséges és előtted az élet.Ha most jelen pillanatban nem is így látod!Jó pihenést és a privi bármikor!
13/14 A kérdező kommentje:
Igyekszem és megfogadom a tanácsod! Holnap jelenkezem, megpróbálok aludni, hátha az álmok mezején kicsit helyrebillen az agyam. Szép álmokat! Te nagyon jó lélek vagy!
2011. okt. 31. 19:35
14/14 anonim válasza:
Kérdező!
Ne add fel! Tavaly pontosan ugyanilyen helyzetben voltam én is, tehát tudom miről beszélsz. Se munka, se pénz, se társ. Ma már mindhárom van. Szóval hidd el, változni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!