Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Borzalmasan érzem magam! Ez...

Borzalmasan érzem magam! Ez már a pici lehet? Volt már másnak is így?

Figyelt kérdés

Totál keménynek érzem a méhemet, kicsit meg is van puffadva, a cicijeim is keményebbek, és teltebbek. A méhem szurkál, mintha kicsi görcsök, de nem nagy jelentőségűek. A nacimat nem bírom begombolni, mert nagyon vacak érzés, mintha nyomnám a hasamat?

Mikor peteérésem van akkor csak a petefészkem szokott szúrni egy kicsikét, de most nem ilyet érzek. Júli 16-ra nem várom. "Elvileg" ma van peteérésem, a ciklus.hu szerint, de hőmérőzni nem tudtam, mert kis babócám össze vissza ébred reggel...Mitől lehet ez?

2009. júl. 2. 21:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Előre görnyedni sem bírok, mert nagyon vacak érzés, mintha nyomnám a méhemet..
2009. júl. 2. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Most van a peteérésed és terhestüneteid vannak? Szerintem pont most van a peteérésed, arra reagál így a tested. A kisbaba tüneteit még biztosan nem érezheted, ha előző héten lett volna a peteérésed akkor sem. Legyetek együtt este, ha tudtok :):) Szurkolok :)
2009. júl. 2. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Jah, és ebben a melegben, most ne nevessetek ki, de folyik a nyálam ezerrel..Nem győzök nyelni, pedig nem szakadok össze az ivástól...:S
2009. júl. 2. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A nyálfolyásról, mint tünetről sosem hallottam még, a melegben hamarabb száradsz pedig ki..nem értem, az viszont biztos, hogy ez sajnos nem tünete a terhességnek :( De itt a peteérés, hajrá, menni fog ez :):) Első voltam :)
2009. júl. 2. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg volt a nyálam, mikor terhes lettem és sokkal izzadékonyabb voltam, mint máskor. Lehet;)
2009. júl. 2. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen rágyúrunk a párommal. Mellesleg első babónál én is "nyálzós" voltam...Remélem összejön!
2009. júl. 2. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:

a sok nyál igenis terhestünet de nem az első:)

Kicsi babád van?

jól olvastam hogy ezért nem hőmérőztél? mennyire kicsi?

lehet hogy tényleg most van ovulációd és esetleg hormonálisan kaptál nagy lórúgást:)

lehet hogy ez egy jel annak a jele hogy jó kis termékeny ciklusod lett , de biztosan nem annak a jele hogy babás vagy.. ha már van gyermeked akkor ezt tudod te is.

Tessék rágyúrni a babuci témára most amíg ezek a vad tüneteid vannak.. Méhnyak váladékot nem néztél? méhszájad hol van? és nyitva van?

ovuteszted nincsen? vagy törpemikroszópod? az már páfrányos lenne asszem..elvileg ha 16-ra nem várod akkor tegnap kellett ovulációnk lenni, vagy ha ma van akkor egy napot tuti késni fog a miki.. vagy a kétcsíkos teszt.

Nagy drukk!!!!!!

2009. júl. 3. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!