Másnak is ilyen borzalmasan hull a haja?
Szia!
szerintem ne szedj semmit - a szoptatás miatt pláne, ez normális. Bár kétségtelenül bosszantó, nekem is kihullott a fele. Majd visszaáll.
B vitaminos kajákat próbálj összeszedni, (alkoholmentes) sör, halak, élesztő... stb... az jót tesz/tehet. Kitartás!
Nekem is így volt mindkét gyerekem után. Kb. 4 hónapon át hullott így, aztán egyszerre elkezdett visszanőni. Úgy néztem ki, mint egy süni.
Le is vágattam mindkétszer, mert az eltérő hosszoktól kezelhetetlen volt.
Azóta is szoptatok, de most már rendben van.
A fodrászom szerint ezzel nincs mit tenni... (Hormonális)
Kapszulákkal maximum a hajminőségen lehet javítani, de a hullást megakadályozni nem...
Teljesen természetes, hogy hullik a hajad, általában terhesség alatt megáll a haj cserélődése, ez most pótlódik: [link]
Ha túl sokáig elhúzódik (1 éven túl), nem árt egy vérvizsgálat, hogy nem vérszegénység okozza-e. Különben a B-vitamin tartalmú élelmiszerek tényleg jót tesznek, de a hormonális változások után minden visszaáll a normális helyzetbe.
Én már 9 hónapja szoptatok és nekem is iszonyatosan hullik a hajam.
Vérszegény vagyok, KÓROSAN! De nem szedek semmit. Akkor ezért hullik. Ezt is megtudtam. :D
Akkor iratok ki Ferro-folgammát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!