Borzalmasan érzem magam miután szénhidrátot eszek, mit tegyek?
16/L vagyok, természetesen nem izmosodni akarok ,viszont szálkásodni(/fogyni) annál inkább. Namostmár, a mozgás megvan, naponta tornászok, a baj csak az, hogy irtó pocsékul érzem magam miután szénhidrátot eszek. Általában délután mozgok,délelőtt suli van, tehát este torna után már nem eszek szénhidrátot, csak fehérjét. Ennek örülök is, mert szénhidrát után úgy érzem, hogy kihánynám az egészet, pedig CSAK zöldségekből és babokból viszem be. A salátával még nincs gondom(ezt délben vagy reggel eszem),de ma is pl.reggelire megettem 1 babkonzervet(a levét jól kiszűrtem) és most nem érzem valami energikusnak magam. Azért ettem babot, mert ennek magas a fehérjetartalma más zöldségekkel ellentétben.
Ti mit mondtok ? Kenyeret, burgonyát nem is akarok hallani. Csak a zöldségekkel szeretném tudni mi a helyzet....reggel vagy délben jobb fogyasztani őket ? És a babnak meg ilyen lencseféléknek van valami értelme vagy hagyjam el őket ? Előre is köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!