Kérlek! :' ( sírtam is. Anyukám nagyon túletette a halaimat, borzalmasan nagy a hasuk?
Figyelt kérdés
segítsetek kérlek! nagyon ktéségbe vagyok esve (a segítseteket a kérdésben azért nem írtam ki rendesen, mert akkor nem engedi meg kitenni) van 2 kis guppim és nekik vettem tegnap ivadéktápot. anyukám msot mondta el (eddig titokba tartotta) hogy megakarta nézni, hogy mi az és bele akart pöckölni erre nagyon sok belement az akváriumomba (amelyikben a nagyok vannak) és azt mondta beterítette az egyharmadát szinte az akvárium tetejének amiből persze jóllaktak a halak. istenem, borzalmasan nagy a hasuk, szinte mintha gömbhalak lennének! kérlek segítsetek mit tegyek!! ivadéktáp volt :'( annyira szomorú vagyok, már veszekedtünk is szüleimmel.2011. jan. 25. 16:07
21/44 A kérdező kommentje:
már megszült. vagyis azt hiszem. szombat délelőtt 2 kis ivadékhalat fedeztem fel a nagy akváriumban, most külön vannak.
2011. jan. 25. 16:46
22/44 A kérdező kommentje:
a többit valószínűleg megették
2011. jan. 25. 16:47
23/44 Bán Máté válasza:
várj még mert születhetnek havreom nak elöször született 3 utána még vagy 10
24/44 A kérdező kommentje:
3-4 nap után is még?
2011. jan. 25. 16:50
26/44 A kérdező kommentje:
oké
2011. jan. 25. 16:58
28/44 anonim válasza:
Itt a túletetés a legkisebb probléma, az nem tűnt fel, hogy a hím guppid úszója rohad?
29/44 A kérdező kommentje:
kb. 60
2011. jan. 25. 17:08
30/44 A kérdező kommentje:
rohad? már még ez is! örülök :(
2011. jan. 25. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!