Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy kell nyulat vágni?

Hogy kell nyulat vágni?

Figyelt kérdés
Mire kell figyelni?Miben különbözik pl. a tyúkvágástól?
2008. aug. 9. 14:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
89%
Mi disznót is nyúlat is csirkét is otthon vágjuk. Nyulat úgy kell vágni, hogy egy jó erőset odacsapsz a tarkójára. Ha kifojt a füléből a vér sikeres volt az ölés. Aztán le kell húzni a bőrét, belső részeket kiszedni, húst felvágni. Magától értetődik, minden emberben bennevan a vadász ösztön.
2008. aug. 18. 10:06
 52/65 anonim ***** válasza:
84%
ui: az állatvédőknek meg üzenem, hogy a nyúl nem háziállat, hanem haszonállat.
2008. aug. 18. 10:09
 53/65 anonim ***** válasza:
87%
A sok idióta állatvédő veri itt magát engem például érdekeltt volna hogy hogyan kell levágni a nyulat és akit érdekel annak el kell olvasnia a sok baromságot hogy szegény nyuszi meg stb
2008. aug. 30. 16:53
 54/65 anonim ***** válasza:
83%
meg engedd szabadon ilyen hülyeséget a házinyúl nem él meg szabadon a vadonban az még nagyobb szenvedés neki mint a levágás vagy éhenhal vagy elüti a kocsi és elvérzik az út szélén na erről ennyit értelmiségiek
2008. aug. 30. 16:55
 55/65 anonim ***** válasza:
92%
ne foglalkozz ezekkel az idióta állatvédőkkel vágd le nyugodtan majd ők fogják megmondani, okoskodnak itt és még nem is láttak élőben nyulat
2008. szept. 2. 15:26
 56/65 anonim ***** válasza:
100%

"A húsért tartott állatok (még a nyulak is!) azért születtek meg, hogy megegyük őket."...

Senkise születik azért hogy megöljék, nem tudom milyen felfogás ez... pfffff

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 19%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2008-08-10 13:36

Ennek a válaszolónak,szerinted a napos csibe mi a f**ért van?Ezek mind haszonállatok.El nem hiszem,hogy a sok "állatvédőből" mind vega. Ettetek már hamburgert? Szegény marhaa..azt is le kellett vágni.

Inkább arra figyeljetek,hogy ne kinozzanak állatot.Mert az,hogy egy csapással leütöd nem kinzás.

Különben is a hentesnél lehet kapni őz húst is..na az nem szegény? Már csomó olyan telep van ahol direkt a húsért tartanak állatot. Az,hogy egy ember mit csinál otthon az a saját dolga.Gondolom olyan húst akart enni ami nincs tele mindenféle műtáppal,amin nevelik őket....

2009. jan. 8. 22:54
 57/65 anonim ***** válasza:
98%
még valami,ha megeszek egy tojást akkor megölök egy csirkét?
2009. jan. 8. 22:56
 58/65 anonim ***** válasza:
100%

az allatvedoknek annyit uzenek h a vagohidakon nem jartak h mi van ott napjaban hany allatott vagnak le hany "pusztul" el egy hentes keze alatt

sajat tatisztikam 4000 diszno, 1500 marha, 1200 lo vagohidon, plusz meg mas allatok vagtam le itthon akkor en egyeduli statisztikam 6 ev alatt es szamoljatok ossze h 6 on vagyunk egy evben hany allatot olunk meg azert h egyunk es eljunk meg a husabol mert szerencsere Isten sok allatot teremtett es nem sok zoldseget

a nyulra visszaterve en 1 ev alatt nagyon kenyes allat kicsi betegseget kap es pusztul el nekem egy ejszaka 30 db pusztult el jobb lett volna le vagni mint a felevi munkam tonkre menjen egy ejszaka es a nyulak szaporodnak a legjobban egy ev alatt 10 anyabol lett 230 kis nyulam mert ha jo az evszak 3 szor is tudnak zaporodni

2009. márc. 31. 09:47
 59/65 anonim válasza:
87%

én pedig nem értem, h miért kell kritizálni. indenkinek a saját dolga, h levágja e, vagy szabadon engedi.

aki pedig tényleg a kérdésre válaszolt, azt miért pontozzák le 60-80%-ra?

2009. szept. 8. 19:22
 60/65 anonim válasza:
100%
#59 hát azok az "állatvédők" pontozzák le...
2012. ápr. 18. 04:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!