Hogy kell nyulat vágni?
És tudjátok:
zöldség-gyümölcs=vitamin=erő=hatalom=pénz=csajok=szex=aids=halál.
Kértek egy almát?
Szia! Bocsi, választ nem tudok adni, hogy megölni, hogy is kell, de a vérét kifolyatni, megnyúzni, és tetszés szerint feldarabolni. Amugy én nem eszek nyulat, mert sajnálom azokat a kis szőrgombócokat, de nemértem ennyire miért kell ellenezni.. Aki szereti megeszi, aki nem nem. ENNYI!!! És ha valakinek nemtetszik, hogy levágják akkor menjen tovább ezen a kérdésen. A Csike meg a malac is aranyos, őket miért nem sajnáljátok? Én sajnálok minden állatot, de eszem a húst. Mindenevők vagyunk, nem kérődzők, és nem húsevő. MINDENEVŐ. növényi és állati, miért ne tartozna ide a nyúl. Kín
ban vagy hol a kutyát és a cicát eszik. oda miért nem mentek tiltakozni? pff...
Ezért tartunk állatvédelemben itt, ahol tartunk ebben a nagy paraszt országban. :-( Úgy látszik mégsem eléggé "TRNDI" az állatvédelem- ahogy egy előttem hozzászóló okostojás írta.
Nem tizenéves picsa vagyok, hanem 28 éves és ajánlom nézzetek bele a nyúl szemébe mieltt megölitek. Parasztnak neveltek benneteket, valszeg úgy is fogtok meghalni (nem a falusiasságról beszélek, hanem erről a lelketlen parasztságról). A 15 éves diú kommentjére nem is reagálok, mert akkora baromságot írt, hogy az remélem a fiatalsága számlájára írható, talán majd kinövi. De milyen szülei lehetnek már neki, ha 15 évesen már ennyi állatot megölt?!?!?!:-(
Ha van következő élet remélem egy ilyen nyuszikét születtek újra olyan embereknél, mint ti saját magatok. Megérdemelnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!