Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy kell nyulat vágni?

Hogy kell nyulat vágni?

Figyelt kérdés
Mire kell figyelni?Miben különbözik pl. a tyúkvágástól?
2008. aug. 9. 14:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
81%
"Dédelgetni?" Arra ott a kutya meg a macska meg a többi állat.
2008. aug. 9. 20:00
 32/65 anonim válasza:
17%
ne vágjátok már le!!! az állatokat nem szabad megölni!!! a vegetáriánus emberek igenis egészségesek!!
2008. aug. 9. 21:15
 33/65 anonim ***** válasza:
80%
Most hogyha egy ember élete nagy részében húst evett hogy szokjon le róla? agyatlan
2008. aug. 9. 21:20
 34/65 anonim ***** válasza:
84%
Jó, mostmár elég lesz a veszekedésből. Nem kéne senkit sem szidni. Aki meg agyatlanozik, semmivel sem különb a többi embernél. Nem értem min megy akkor a vita még mindig...
2008. aug. 9. 21:26
 35/65 anonim válasza:
85%
elég sokan megtették már... én is:P
2008. aug. 9. 21:52
 36/65 anonim ***** válasza:
85%
Bevallom, én 15 éves fiú vagyok, de már több mint 10 nyulat vágtam le. Mondjuk egy kis szaga van, de azt elnyomja maga az érzés, hogy Te magad készíted a nyersanyagot, amiből majd élni fogsz. És sztem nem azért vagyunk a tápláléklánc csúcsán, hogy vegák legyünk. Lehet, hogy egy vega él mondjuk 90-100 évig, de mit tud csinálni? Fizikai munkát biztos nem, mert ami a húsban van, azt a mára kialakult emberi szervezet számára nem lehet pótolni...
2008. aug. 9. 21:59
 37/65 anonim ***** válasza:
34%

És tudjátok:

zöldség-gyümölcs=vitamin=erő=hatalom=pénz=csajok=szex=aids=halál.

Kértek egy almát?

2008. aug. 9. 22:04
 38/65 anonim ***** válasza:
85%
Csak az a gond a boltban megvásárolt, konyhakész nyuszikával, hogy azt is azért vágják le, mert VAN RÁ KERESLET!!!!! Tipikus panellakó felfogás.
2008. aug. 9. 23:57
 39/65 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Bocsi, választ nem tudok adni, hogy megölni, hogy is kell, de a vérét kifolyatni, megnyúzni, és tetszés szerint feldarabolni. Amugy én nem eszek nyulat, mert sajnálom azokat a kis szőrgombócokat, de nemértem ennyire miért kell ellenezni.. Aki szereti megeszi, aki nem nem. ENNYI!!! És ha valakinek nemtetszik, hogy levágják akkor menjen tovább ezen a kérdésen. A Csike meg a malac is aranyos, őket miért nem sajnáljátok? Én sajnálok minden állatot, de eszem a húst. Mindenevők vagyunk, nem kérődzők, és nem húsevő. MINDENEVŐ. növényi és állati, miért ne tartozna ide a nyúl. Kín

ban vagy hol a kutyát és a cicát eszik. oda miért nem mentek tiltakozni? pff...

2008. aug. 10. 08:54
 40/65 anonim ***** válasza:
17%

Ezért tartunk állatvédelemben itt, ahol tartunk ebben a nagy paraszt országban. :-( Úgy látszik mégsem eléggé "TRNDI" az állatvédelem- ahogy egy előttem hozzászóló okostojás írta.

Nem tizenéves picsa vagyok, hanem 28 éves és ajánlom nézzetek bele a nyúl szemébe mieltt megölitek. Parasztnak neveltek benneteket, valszeg úgy is fogtok meghalni (nem a falusiasságról beszélek, hanem erről a lelketlen parasztságról). A 15 éves diú kommentjére nem is reagálok, mert akkora baromságot írt, hogy az remélem a fiatalsága számlájára írható, talán majd kinövi. De milyen szülei lehetnek már neki, ha 15 évesen már ennyi állatot megölt?!?!?!:-(

Ha van következő élet remélem egy ilyen nyuszikét születtek újra olyan embereknél, mint ti saját magatok. Megérdemelnétek.

2008. aug. 10. 10:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!