Milyen állatom legyen? Lakásban lenne tartva, csak esténként találkoznánk. A párom nyulat nem akar, én görényt. A macskától félek, hogy ribilliót csinál mire hazaérek. Akkor milyen állat lehet, amit ha hazamegyek ki lehet engedni és tud szeretni.
tengerikoca :D a legcukibb állatom eddig :D dumál, ha éhes, dorombol, ha szeretgeted, és bizonyos keretek közt még szobatiszta is :D
imádom a kis disznót.
A görénynek nagy a mozgásigénye, nem tarthatod egész nap bezárva. A nyulat sem, ráadásul az még bogyóz is.
Kiengedni egyiket sem lehet, ha nem vagytok otthon.
Nekem két patkánylányom van.
Imádom őket, ők is engem. Esténként tudok én is csak foglalkozni velük,ezért kell a kettő, hogy napközben ne legyenek magányosak. Amikor hazaérek és meglátnak, már kapaszkodnak a rácsba és kéredzkednek kifele, nagyon aranyosak, meg bújósak. Kizárólag tenyésztőtől vegyél, ne állatkereskedésben, mert azok nem biztos, hogy kézhez-szokottak.
Nem fogyasztanak sokat, mindent megesznek, nagyon hálásak a jutalomfalatokért. És egyszerűen ÉDESEK.
Aki még nem tartott, az nem tudja milyenek.
Csak jókat tudok mondani.
Ja, és a patkányok szobatiszták!!!!
Kiengedve, ha nyitva tartod a ketrec ajtaját, visszajárnak wc-zni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!