Milyen állatom legyen? Lakásban lenne tartva, csak esténként találkoznánk. A párom nyulat nem akar, én görényt. A macskától félek, hogy ribilliót csinál mire hazaérek. Akkor milyen állat lehet, amit ha hazamegyek ki lehet engedni és tud szeretni.
Na a mi nyulunk való nektek. Reggeltől estig döglik ketrecében, és ha kiengeded (szobatiszta, ha izgatott főleg etetésnél akkor egy bogyó max. a szőnyegen) akkor párszor körbefutja az asztalt aztán felugrik a barátom ölébe és vagy egy fél óráig simogattatja magát, én dögönyözni szoktam.
Miért nem szeretne nyulat?
Fura egy párod van, ha szerinte a nyúl büdös, a görény meg nem. Magának a nyúlnak nincs szaga, és az alom se büdös gyakori takarítás mellett. A görénynek van egy alap pézsmaszaga, ami mindig árad az állatból. Ráadásul az ürüléke is elég hatásos vegyi fegyver, azt ajánlott hamar eltávolítani.
A kritériumaitoknak leginkább a rágcsálók felelnek meg. Tengerimalac, csincsilla vagy patkány. Ezek a legszociálisabb állatok a kutya és a macska után. A többi állatot is lehet szeretni, például egy teknőst vagy egy leguánt, de viszontszeretni nem nagyon fog.
Egy akvárium is jó választás lenne. A halakat persze nem lehet kiengedni és simogatni, de nagyon látványos növényzetet lehet nevelni, és a gazban úszkáló halakat is el lehet nézegetni órákig.
00:39-es vagyok.
A nyúl bogyói és vizelete lehet büdös, de megfelelő alommal (fapellet),táppal (Cuni Complete), bak nyúl esetében ivartalanítással ez kiküszöbölhető.
Még anyum sem érezte a szagát, pedig minden szagra nagyon háklis, és a nyuszi lakásban van a nappalinkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!