Egy másfél szobás panel lakásban tartható e egyszerre 6 macska, és egy kutya? Járhat e ez bármilyen következményekkel? Feljelenthetnek e emiatt a szomszédok? A lakás az enyém!
Figyelt kérdés
okt. 8. 22:37
31/33 anonim válasza:
Pedig szerintem "Őszentségének" igaza lesz, vele értek egyet, szerintem sem jogász ez a vérig sértett nagyhangú emberke. Az illető minden megnyilvánulása, az egész fellépése, vehemenciája, stílusa és hangneme cáfolja. Nem így viselkedik egy klasszikus jogi műveltséggel rendelkező ember. Magam nem vagyok az, de rengeteg jogászt ismerek, kivétel nélkül intelligens, higgadt, udvarias emberek, akik mindig tisztelik a másik felet. Ez az ember mindennek az antitézise, a stílusa alapján biztosan nem jogász, csak egy sima frusztrált gyökér, jogász szerepben tetszelegve.
32/33 anonim válasza:
31.: Sajnos a mai fiatalabb értelmiségi generációra már egyre kevésbé jellemző az udvarias modor. Nézd meg Magyar Pétert. Ő se tud úriemberként viselkedni. Kihalóban a jó modor. Lehet valakinek nagy szaktudása egy borzalmas stílussal párosulva.
33/33 anonim válasza:
Most jelent meg egy jó cikk a témában:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!