Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Létezik Budapesten egy temető...

Létezik Budapesten egy temető féleség kisállatok részére?

Figyelt kérdés

Keresés után az egyedüli amit találtam, az a budapesti kisállattemető, ami igazából nem is Budapesten van, hanem Bp határán kívűl esik, Alsónémedi, ami lévén hogy nekem nincs autóm, nem is tudom megközelíteni sehogy, max taxival vihetném le, de az meg úgy felejtős..

De egyébként is az egész országban van nagyjából 4 temető kisállatok részére. Ha én majd a saját kiskutyám egyszer el szeretném temettetni, tudja bárki hogy konkrétan Budapesten létezik egy erre kijelölt hely, egy temető ahova bárki elviheti a kisállatját simán eltemetni vagy hamvasztás után föld alá helyezni?

tegnapelőtt 22:42
 1/4 anonim válasza:
18%
Park, Normafa, városszéli kiserdő,...
tegnapelőtt 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Utánakerestem, Normafán nincs ilyen temető. Én kifejezetten kisállatoknak szánt temetőt keresnék, ami valóban temető és nem te viszed ki magadnak elásni őt. És ahol nincs meg a veszélye hogy másfél-2 méter alól valami/valaki arra ásna
tegnapelőtt 23:18
 3/4 anonim válasza:
30%
2. Olyan hely nincs. A testre kell szórni mészt, vagy hypot.
tegnapelőtt 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

3-as de van, ott van az Alsónémedi kisállat-temető. Konkrétan ez a neve, és pont így működik.

Kérdező én felhívnám őket, lehet magát a szállítást is vállalják, te meg taxival ki tudsz jutni oda.

tegnap 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!