Létezik Budapesten egy temető féleség kisállatok részére?
Keresés után az egyedüli amit találtam, az a budapesti kisállattemető, ami igazából nem is Budapesten van, hanem Bp határán kívűl esik, Alsónémedi, ami lévén hogy nekem nincs autóm, nem is tudom megközelíteni sehogy, max taxival vihetném le, de az meg úgy felejtős..
De egyébként is az egész országban van nagyjából 4 temető kisállatok részére. Ha én majd a saját kiskutyám egyszer el szeretném temettetni, tudja bárki hogy konkrétan Budapesten létezik egy erre kijelölt hely, egy temető ahova bárki elviheti a kisállatját simán eltemetni vagy hamvasztás után föld alá helyezni?
3-as de van, ott van az Alsónémedi kisállat-temető. Konkrétan ez a neve, és pont így működik.
Kérdező én felhívnám őket, lehet magát a szállítást is vállalják, te meg taxival ki tudsz jutni oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!