Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi ez az állatmánia most pár éve?

Mi ez az állatmánia most pár éve?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nekünk is van egy kutyánk. Természetesen rendesen van etetve, nagy udvar van, nincs megkötve, jó helye van. De már frászt kapok attól, hogy állandóan az megy facebookon, hogy itt találtunk kutyát meg ott találtunk kutyát. Na de mikor a döglött kutyát vagy macskát teszik fel, hogy gazdi menj érte, na attól már rosszul vagyok. Ha már odamegy lefotózni akkor legalább àsnà el.

#Kutya, állat,
2022. febr. 18. 13:10
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim válasza:
23%

Vannak erről tanulmányok, amik magyar nyelven is kereshetőek.

A lényeg, hogy egyre több az elmagányosodott ember, meg azok akik nem vállalnak gyereket.

És ők gyermek/élettárs szintre emelik az állatot.

2022. febr. 18. 13:54
 12/52 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos igen van olyan rokonom meg munkatàrsam is aki állandóan mutogatja a képeket róla meg folyton arról beszél, hogy imádja stb.

Köszönöm , hogy megmutattad a képet, de szeretnélek megkérni, hogy a későbbiekben ne ez legyen a fő témánk, mert engem annyira nem érdekel. Nem megbántani akarlak csak nekem kevésbé fontos és érdekes hogy mit csinál az állatod/kutyád/macskád.

Például.... szólj neki :D

2022. febr. 18. 13:59
 13/52 anonim ***** válasza:
79%
ugyanolyan normális együtt aludni a kutyával, mint a gyerekkel, csak ezt pár degenerált képtelen felfogni. az ilyeneknek altatták már a nagyszülei is külön szobában a szüleiket baba korukban, akik aztán velük is ugyanezt az embertelenséget csinálták, és ezek azok, akik teli pofával hirdetik, hogy a gyereket pl tilos felvenni ha sír :D a kutyának meg a kertben van a helye. Pszichés roncsok, normális ember pont leszarja, mit gondolnak.
 14/52 anonim ***** válasza:
78%

A társas lények szeretnek együtt aludni, mert biztonságot ad, - ezért akar sok gyerek a szülővel aludni - és megerősíti köztük a bizalmat - ezért alszanak együtt a párok.

Nincs ebben semmi egészségtelen megfelelő tisztálkodás mellett. Az emberek is tele vannak különféle bacilusokkal.

15/52 anonim ***** válasza:
87%
Van aki a gyerekét mutogatja nekem állandóan, pedig egyáltalán nem érdekel. Azzal nincsen baj??
2022. febr. 18. 14:03
 16/52 anonim ***** válasza:
84%

"Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb" (graffiti)

Mára néhányan akkorát csalódtak az emberekben, hogy érdemesebbnek tartják, hogy jobban észrevegyék az állatokkal történő embertelenségeket.

Illetve, hogy ebből HÍR is legyen, tehát akár hozzád is eljusson a történet.

Az emberek nem mosttól lettek fogékonyak az állatok szeretetére, értékeik, okosságuk fel-és elismerésére. Nem véletlenül reklámozza magát némely híresség is az állatok védelmében tett adományai révén. Lehet egy amcsi film, akármilyen ötlettelen, semmitmondó szabványsztori, ha egy állatszereplőt kap, akár kasszasiker is lehet belőle.

Nem az emberekben lett nagyobb az empátia, az odafigyelés, a jó szándék: az megvolt régen is, meglesz ezen túl is. Csak akkor nem terjedt a hír a cukkerberg-galaxison.

Azért tűnik fel ez neked annyira, mert immár te is odafigyelsz, illetve facebook-használó vagy. A facebooknak pedig az a lényege, hogy a téged valóban érdeklő dolgokon túl bőven láttassanak veled olyan kéretlen dolgokat is, amik téged nem érdekelnek, vagy nem értesz azokkal egyet.

Ne hagyd, hogy a facebook határozza meg, mit akarj megtudni, mit nem. Ne hagyd 0-24-ben agymosni magad, ezt pedig egy úton érheted el: kevesebbet lógsz a fácsén. Vagy elfogadod, hogy szembejön egy-egy olyan hír is, ami benned féltékenységet, vagy értetlenséget vált ki. Próbálj lejönni a szerről...

2022. febr. 18. 14:05
 17/52 anonim ***** válasza:
88%

Nincs azzal baj, ha te nem szereted az állatokat, vagy nem olyan szinten, mint más.

Én pl. az a véglet vagyok, aki még a kertjében lévő vad madaraknak is azt mondja "gyertek gyerekek enni, hoztam kaját", viszont a gyerekes fotók nem érdekelnek. Legutóbb kerek perec megmondtam annak, aki elvárta volna egy társaságban, hogy én is gügyörésszek a gyerekének, hogy nem csípem őket, nem érdekelnek. Legyek ezért bolondnak nézve, nem hat meg.

A baj esetedben azzal van, hogy ide jössz nyavalyogni arctalanul, mert face to face nem mered megmondani a téged kutyás képekkel idegesítő embereknek, hogy nem érdekel, amit mutogatnak neked.

2022. febr. 18. 14:07
 18/52 A kérdező kommentje:
Van egy gyerekem, de másé engem se érdekel. Volt, hogy már mondtam munkatàrsamnak, hogy én nem nagyon szeretem a kutyákat és úgy nézett rám mintha valami állatkinzó lennék. Inkább ezek az emberek nézik le azt ha valaki nem emberként kezeli az állatokat és egyre több ilyen embert ismerek
2022. febr. 18. 14:12
 19/52 anonim ***** válasza:
87%
20 Kérdező, ne már! Nézd csak meg ezt az oldalt. Hányszor láttál itt "állatbziktól" olyan kérdést, hogy "miért nem szereti mindenki úgy az állatokat, mint a saját gyerekét?" ? Szerintem nem igen van ilyen. Ellenben a te nézőpontodból heti szinten van kérdés. Én mindig azt figyelem meg, hogy pont a te oldaladról jön a lenézés mifelénk (igen kutyával egy kanapén szoktam heverészni).
2022. febr. 18. 14:15
 20/52 anonim ***** válasza:
11%
Divat lett az állatokat szeretni.
2022. febr. 18. 14:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!