Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi ez az állatmánia most pár éve?

Mi ez az állatmánia most pár éve?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nekünk is van egy kutyánk. Természetesen rendesen van etetve, nagy udvar van, nincs megkötve, jó helye van. De már frászt kapok attól, hogy állandóan az megy facebookon, hogy itt találtunk kutyát meg ott találtunk kutyát. Na de mikor a döglött kutyát vagy macskát teszik fel, hogy gazdi menj érte, na attól már rosszul vagyok. Ha már odamegy lefotózni akkor legalább àsnà el.

#Kutya, állat,
2022. febr. 18. 13:10
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
86%

Én arra is rá szoktam szólni aki erőszakos a kutyával.Múltkor is egy 20 év körüli srác megállt a béke téri Lidl előtt (bp 13.ker) és szabályosan félt tőle a kutyája.Én is kint vártam,mert nem volt nálam maszk,és amit az ott leművelt..

Eleinte nem szóltam mondom biztos jobban tudja hogy a kutyát hogy kell kordában tartani (egy hófehér Staffi szerűség,szerintem szuka alig lehetett vagy 6 hónapos),de semmit nem csinált a kutya és rángatta meg húzta-nyúzta össze vissza,holott az egy helyben normálisan állt.

Amikor leült egyszer csak arra kaptam oda a fejem,hogy bele rúgott a kutyába azzal,hogy "ájjá má fel baszdmeg".

Előttem utána normálisan viselkedett de hogy az ilyen otthon mit művelhet..

Megteheted,hogy szarsz mindenkire és mindenre,de annak a védtelen állatnak ez nem jó.Ha senki sincs aki érte megemelje a hangját hogy legalább az utcán biztonságban legyen (aki magáért tenni semmit nem tud) szerinted ha te bajban lennél ki segítene? Senki ilyen alapon,és annak nagyon nem örülnél.

2022. febr. 19. 18:57
 52/52 anonim ***** válasza:
72%
Inkább a macskáját mutogassa valaki, mint arról zengjen ódákat, hogy a nyolchónapos gyereke mekkorát szart.
2022. márc. 12. 06:51
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!