Mi ez az állatmánia most pár éve?
Én arra is rá szoktam szólni aki erőszakos a kutyával.Múltkor is egy 20 év körüli srác megállt a béke téri Lidl előtt (bp 13.ker) és szabályosan félt tőle a kutyája.Én is kint vártam,mert nem volt nálam maszk,és amit az ott leművelt..
Eleinte nem szóltam mondom biztos jobban tudja hogy a kutyát hogy kell kordában tartani (egy hófehér Staffi szerűség,szerintem szuka alig lehetett vagy 6 hónapos),de semmit nem csinált a kutya és rángatta meg húzta-nyúzta össze vissza,holott az egy helyben normálisan állt.
Amikor leült egyszer csak arra kaptam oda a fejem,hogy bele rúgott a kutyába azzal,hogy "ájjá má fel baszdmeg".
Előttem utána normálisan viselkedett de hogy az ilyen otthon mit művelhet..
Megteheted,hogy szarsz mindenkire és mindenre,de annak a védtelen állatnak ez nem jó.Ha senki sincs aki érte megemelje a hangját hogy legalább az utcán biztonságban legyen (aki magáért tenni semmit nem tud) szerinted ha te bajban lennél ki segítene? Senki ilyen alapon,és annak nagyon nem örülnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!