Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi ez az állatmánia most pár éve?

Mi ez az állatmánia most pár éve?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nekünk is van egy kutyánk. Természetesen rendesen van etetve, nagy udvar van, nincs megkötve, jó helye van. De már frászt kapok attól, hogy állandóan az megy facebookon, hogy itt találtunk kutyát meg ott találtunk kutyát. Na de mikor a döglött kutyát vagy macskát teszik fel, hogy gazdi menj érte, na attól már rosszul vagyok. Ha már odamegy lefotózni akkor legalább àsnà el.

#Kutya, állat,
2022. febr. 18. 13:10
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
81%
Kicsit sem vagy lenéző..😂 másnak tuti nincs esze csak nektek
2022. febr. 18. 15:04
 32/52 anonim ***** válasza:
77%

Engem meg attól ráz ki a hideg, amikor a gyerekükről posztolgatnak ahogy eszi a bőrös kecskeláb levest, kikeni a pofáját mindenféle kajával vagy ürülékkel alkot...

Anyuci minden csoportba posztolja büszkén a kis hányingert.

2022. febr. 18. 15:17
 33/52 anonim ***** válasza:
13%
Hű, de irígy a 32es :)
2022. febr. 18. 15:32
 34/52 anonim ***** válasza:
10%

Akkor te is egy kis hányinger voltál/vagy ennyi erővel. 🤦🏽‍♂️😂

2022. febr. 18. 15:33
 35/52 anonim ***** válasza:
82%

Én ugyan nem a 32-es vagyok, de ezt a beszólást sose értettem. :D én se szeretem a gyerekeket, már gyerekkoromban se szerettem őket és nyilván engem se volt kötelező szeretni csak azért mert gyerek voltam. Hol itt a gond?

2022. febr. 18. 15:36
 36/52 anonim ***** válasza:
74%
Ha ennyire magadra vetted, gondolom pulya posztoló vagy :)
2022. febr. 18. 15:42
 37/52 anonim ***** válasza:
0%

Ki rákot érdekelsz? 😂😂

2022. febr. 18. 16:38
 38/52 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem tök hasznos, hogy kiteszik a kutyák/cicák fotóját fb-ra, nálunk sok állat hazakerül így pillanatok alatt, nem értem, mi ezzel a probléma. Arról már lehetne beszélgetni, hogy egyáltalán miért vannak utcán ezek az állatok (a többségük rendszeresen), de az egy másik téma.

Ahhoz meg neked semmi közöd, hogy ki alszik együtt a kutyájval/macskájával, meg ki engedi be stb. Olyan lehetsz mint anyám: "imádom a kutyákat, kell is, de legyen a kertben, és ha lehet, ne nagyon jöjjön oda hozzám, mert kutyaszőrös leszek".

2022. febr. 18. 16:50
 39/52 anonim ***** válasza:
89%
Én nem értem miért zavar néhány embert, ha gyerekemként szeretem a kiskutyámat. Semmilyen hatással nincs az ő életükre.
2022. febr. 18. 16:54
 40/52 anonim ***** válasza:
95%
Másnak tőled is több esze van és nem b*ssza ki a kutyát a kertbe.👏
2022. febr. 18. 20:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!