Kislányom szeretne egy kisállatot/diszállatot. Kezdő még. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
10éves.
kutyán és macskán kivül.
2010. aug. 28. 13:44
61/67 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2010. aug. 30. 20:32
62/67 anonim válasza:
Halat-teknőcöt nem vennék.
Azokat nem lehet megsimogatni, és gondolom egy 10 éves gyereknek fontos lenne ez.
Hullámos papagájt, tengeri malacot ajánlom, azok értelmesek.
63/67 anonim válasza:
én a hörcsögöt ajánlom.. nekem is volt hétéves koromban és 11 éves koromig megvolt pedig a hörcsögök állat életkora 3 év.. És ellehet vele lenni szerintem ennél nincs jobb egy kislány számára csak jól kell választani!
64/67 anonim válasza:
15:41 - Ez már ízlés dolga, én ismerek valakit, aki már kislányként is nagyon szerette a hüllőket, sokáig voltak teknősei, most gekkókat tenyészt (25 éves).
65/67 A kérdező kommentje:
:-) igen az egyik rokonunknak is vannak leopárdgekkói.. ő 14 éves :)
2010. szept. 1. 19:29
66/67 anonim válasza:
Teknős, vagy egy nem mérges kígyó, mondjuk sikló. Vagy halak. De esetleg oroszlánfejű törpenyúl vagy amit nagyon ajánlok az a patkány.
67/67 anonim válasza:
Szeintem tengerimalac (ha még nem választott) kedves kézhez szoktathatóak és az hogy betegséget terjesztenek nem igaz! Nem harapnak!
Leírom mennyibe kerül:
Egy kis ketrec. Egy malacnak berendezésel etető házikó stb. 20-30 ezer
Forgács 2- 5 ezer de 2 hónapig elég
Ennivaló magok : 2-3ezer 2hónapig elég
Ezen kivül zöldségeket gyümölcsöket szénát szereti és kell is neki!k betűvel kezdödő ételt ne adjon neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!