Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kislányom szeretne egy kisálla...

Kislányom szeretne egy kisállatot/diszállatot. Kezdő még. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

10éves.

kutyán és macskán kivül.

2010. aug. 28. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:

Sajnos sokak számára csak a kutya és a macska a háziállat, tapasztalatlan állattartóknak én nem ajánlom, mert ők igénylik a sok foglalkozást, a nagyon következetes tanítást, oké, ha a gazdi nincs otthon napközben, alszanak, de pl. kutyáknak elég vajon napi 2 séta (hajnalban és késő délután?), hiszen a gyerek iskolában van, onnan nem ugorhat haza, míg nincs vége a tanításnak, gondolom, nektek munkahelyetek van, ami legtöbb esetben nem annyira rugalmas, hogy haza lehessen ugorni a kutyához...

Nem tudom, én valami szobaállatot javaslok kezdőként, ami kevesebb szabadidő mellett is jól tartható.

2010. aug. 29. 13:02
 52/67 anonim válasza:
Jajj felelőséég nehogy már egy kutyát vag ymacskát vagy iet vegyél neki Halat aztán ha tisztitja gondozza akkor lehet bonyolultabb
2010. aug. 29. 14:22
 53/67 A kérdező kommentje:

Én reggel 8tól délután 2ig dolgozom...

a Férjem pedig reggel 7től este 7ig

a gyerekeket munka felé utközbe "kidobom" a suliba és amikor jövök haza felszedem őket ...

2010. aug. 29. 20:02
 54/67 A kérdező kommentje:
elég egy kicsi fajta teknősnek 1m hosszú 50cm széles és 50cm magas akvárium?
2010. aug. 29. 20:03
 55/67 A kérdező kommentje:
Közönséges pézsmateknős ... ilyen hol lehet kapni?
2010. aug. 29. 20:08
 56/67 anonim ***** válasza:
nekem is olyanom volt. azthiszem szomszédtól kaptam amikor lettek tojások. állatkereskedésben nem tudom én ott csak ékszerteknősöket szoktam látni de azért megéri megnézni:)
2010. aug. 29. 23:06
 57/67 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy hasznos oldal (amit ti néztek, őt pl. nem fontos teleltetni, mert eredeti élőhelyük a hidegtől a meleg éghajlatig terjed, és a meleg éghajlaton pl. nem alszanak téli álmot, úgyhogy az ilyeneket csak akkor fontos teleltetni, ha szaporítani akarnátok, de gondolom, nektek ez nem érdekes).

Hogy hol szerezhetitek be, hát 1-2 kereskedésben láttam ilyen teknőst, de én szétnéznék állatos, teknősös weboldalakon, illetve akár még az expressz.hu-n is.

2010. aug. 30. 00:15
 58/67 A kérdező kommentje:

én az ellrendezést igy godoltam a tekinek

elfér egy ekkora helyen?

kép : [link]

2010. aug. 30. 09:23
 59/67 A kérdező kommentje:
elfelejtettem odarajzolni a talajfűtést ami van 28-32fokra melegitené
2010. aug. 30. 09:25
 60/67 anonim ***** válasza:

12:50 - Nyugi, teknősökkel nem lesz gond emiatt, napi 1-nél többször nem is ajánlatos etetni se. :-)

Kérdező, szerintem az jó, ahogy terveztétek, nekem is kis testű teknős kb. ekkora helyen volt (aztán elkerült tenyésztőhöz, mert azt a fajt már nem engedik behozni külföldről, meg én 100%-osan átálltam a madarakra - tenyésztőként - nekik kellett a hely, egy kis vízi világként egy 22 literes halas akváriumot tartottam csak meg).

Jó szórakozást a tekihez, nagy vadászok, a szúnyogok meg vonzódnak a vízhez, úgyhogy lehet, hogy nyárra nem is kell majd a lakásba szúnyogriasztó. :-)

2010. aug. 30. 14:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!