Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kislányom szeretne egy kisálla...

Kislányom szeretne egy kisállatot/diszállatot. Kezdő még. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

10éves.

kutyán és macskán kivül.

2010. aug. 28. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 A kérdező kommentje:
indokoljátok is hogy miért pont azt..
2010. aug. 28. 13:46
 2/67 anonim ***** válasza:

papagáj.hörcsög.degu.tengerimalac.teknős,csincsilla.nyúl.

most ennyi jutott eszembe de én vagy a hörcsögöt vagy a papagájt ajánlom de nemtudom miért. kezdőknek jó:)

2010. aug. 28. 13:51
 3/67 anonim ***** válasza:
Én tengerimalacot vennék, az kevésbé olyan törékeny, mint mondjuk egy hörcsög. Lehet hal is, ha nem ilyen szőrös állatokat szeretne, bár azokra nagyon oda kell figyelni: a vízükre, a hőmérsékletére, a vízben lévő tárgyakra.
 4/67 anonim ***** válasza:

Szerintem kisemlősök között kéne választani.

Csincsilla, nyuszii stb:D

5/67 anonim válasza:
Hal...Könnyű tartani ,nem kell mindennap tisztitani,nagyon sok fajta van, este nem hangos,nem is drága a tartásuk,színesek...stb :D
 6/67 anonim ***** válasza:
Tengerimalac. Könnyen kezelhető, csak takarítani kell a helyét, lehet vele játszani, kirakni néha egy kicsit a szobában és simogatni.
2010. aug. 28. 13:52
 7/67 anonim válasza:
rágcsláokat ne, harapnak betegséget terjesztenek ! halat vegyél neki szerintem
2010. aug. 28. 13:53
 8/67 anonim ***** válasza:
ha normálisan vannak tartva a rágcsálók: minden nap legalább egyszer takarítás akkor nem terjesztenek betegségeket és nem harapnak ha szelídek:) és elég könnyű megszeliditeni őket ha kiskorukban veszitek
2010. aug. 28. 13:54
 9/67 anonim válasza:
tengerimalac. nekem is van kettő, nem büdösek, nem harapnak,könnyű őket tartani, de mindenképp párban.
2010. aug. 28. 13:57
 10/67 A kérdező kommentje:
értem és egy ilyen tengerimalac felszerelés : terrárium házikó etető játék stb mennyiből jön ki? + még a tengerimalac
2010. aug. 28. 13:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!