Milyen kisállatot tartsak amit itthon meg lehet fogni? Pl. Vmilyen bogár vagy valami)
ne szedj össze semmilyen szabadon élő állatot, a bezártság miatt valószínűleg nem élne sokáig, plusz képzeld el milyen nyomorúságot okoznál neki.
vegyél egy hörcsögöt, én 1500 ft-ért vettem, ennyit ki lehet adni érte szerintem
"Milyen kisállatot tartsak amit itthon meg lehet fogni?" Ha a kérdést úgy érted, hogy itt az ország területén meg lehet fogni, akkor vadon élő állatot semmiképp, mert elpusztul a fogságban. Más háziállatát semmiképp, mert nem a tiéd.
Ha olyan állatot szeretnél, amit az otthonodban megfoghatsz, dajkálhatsz, akkor a díszmadaraktól aranyhörcsögön át, a cicáig, kutyáig elég széles a választék. Egy jól gondozott, és nevelt állat, általában hagyja, hogy a gazdája kézbe vegye.
Nekem bogarakból pillanatnyilag egy sem jut eszembe, amit szívesen tartanék, vagy fogdosnék a lakásban.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!