Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kislányom szeretne egy kisálla...

Kislányom szeretne egy kisállatot/diszállatot. Kezdő még. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

10éves.

kutyán és macskán kivül.

2010. aug. 28. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

nekünk beagle van vagyis nagypapámnál van mert ő lakik kertes házban de mi panelbe is el szoktuk hozni van hogy 2-3 napra

nagyon nyugodt itt, csak ha pisilnie kell akkor le kell vinnünk meg persze akkor teszünk egy nagy sétát is de én ezt is tudom ajánlani a lakásba

2010. aug. 28. 16:00
 42/67 A kérdező kommentje:

mi ilyenekre gondoltunk:

westie

tacskó

beagle

jack russel terrier

cocker spaniel

2010. aug. 28. 19:03
 43/67 anonim ***** válasza:

én mint mondtam nekünk beagle van :) nagyon okos, nyugodt a lakásban is sőt szobatiszta, csakis kint a csempére pisil és a szobába nem pedig nem tanítottuk keményen meg semmi ilyen :)

ha érdekel még róla valami akkor írj nyugodtan és válaszolok

2010. aug. 28. 19:14
 44/67 anonim ***** válasza:
szerintem is vagy beagle vagy westi én a westiet választanám de mindekttő nagyon jó és aranyos talán westie kicsit nehezebb természetű mert hét ugye terier
2010. aug. 28. 19:29
 45/67 anonim ***** válasza:
Az általad felsoroltak közül szerintem egyértelműen a westie a legjobb lakásba. A beagle vadászkutya, ne csináljunk belőle ölebet. Szerintem.
2010. aug. 28. 20:14
 46/67 anonim ***** válasza:
Van kicsire növő teknős, pl. a déli díszes ékszerteknős, vízi teknős 15cm-nél nem nő nagyobbra, de ez a fajta nagyon ritka és drága is. Nekem volt ideiglenesen ilyen példány (amíg nálam volt, nem volt egy szúnyogom se, mert a teki röptében kapta el a rovarokat), öcsém találta véletlenül egy játszótéren, ez tényleg kicsi a teknősök között, a szárazföldieket nem tudom, de azok között is van kis termetű és könnyen tartható. Én nem mondanék egyből nemet a teknősre, volt olyan osztálytársam általánosban, akiknek teknős volt. Nem is kötelező amúgy teleltetni, sőt, nem is fontos mindegyiknél. Utána kell nézni hivatalos oldalon.
2010. aug. 28. 20:28
 47/67 anonim ***** válasza:

Szerintem a patkány is lehet ugyanolyan ragaszkodó, mint egy kutya, és nem feltétlenül kell tanítani, de egy kutyát alapvető parancsokra ajánlott azért betanítani.

Én panelban élek, és oda nem való kutya, csak szenvedne a kis térben, de szerintem a patim remekül kárpótol. (Régen volt kutyám is, szóval van összehasonlítási alapom)

De nem szólok a döntésbe. :)

2010. aug. 28. 22:49
 48/67 anonim válasza:
Nekem is volt tengerimalacom 1 hétig aztán visszavittem mert büdös volt naponta kellet takarítani esténként nbem birt tőle aludni....Szóval szerintem hal
2010. aug. 29. 12:24
 49/67 anonim válasza:
Semmit ne vegyél még neki hisz még azt sem tudja igazán h mient szeretne.... :/ de ha mindenkép akarsz akkor HALat :D
2010. aug. 29. 12:27
 50/67 anonim ***** válasza:
Aztán meddig fogja érdekelni a hal egy tízéves gyereket? Kb. 2 másodpercig, amíg rá nem jön, hogy nem lehet vele semmit csinálni csak nézegetni.
2010. aug. 29. 12:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!