Gáz ha lány létemre szeretek vadászni?
Szerintem gáz, ha valakinek az a hobbija, hogy állatokat öl. Nemtől függetlenül.
Egyébként hogyan szeretsz vadászni, ha láthatóan lila gőzöd sincs róla hogy hogy működik?
mi a f*sz van itt mindenkivel? ledoktoráltatok a kapuban vagy mi?
honnan tudjátok meg állapítani hogy pszichopata vagyok?
attól hogy én épp ezt szeretem attól még nem vagyok az. és amúgy épp azokat az állatokat ölöm meg amik betegek vagy már nagyon öregek. így se fiatal se egészséges állatot nem ölök. csak nem akarom hogy szar gének öröklődjenek tovább ez akkora baj?
és egyébként pár szarka és néhány beteg dög és egy két sakál senkinek nem fog hiányozni és nem teszek vele nagy kárt
"és egyébként pár szarka és néhány beteg dög és egy két sakál senkinek nem fog hiányozni és nem teszek vele nagy kárt"
Ezzel elszóltad magad.
És mégis ki a francnak képzeled magad, hogy TE döntöd el melyik állatnak van joga élni, halni? Szar gének ne öröklődjenek...eszem megáll. Ebből kiindulva téged is szelektálhattak volna, csak úgy zárójelben.
Nem diagnosztizálunk, de te fejben tuti meg vagy borulva...
"amúgy épp azokat az állatokat ölöm meg amik betegek vagy már nagyon öregek"
?????
Ha azzal se vagy tisztában, hogy egyáltalán milyen fajok számítanak dúvadnak, akkor milyen képesítésed van ami alapján eldöntöd, melyik egyed beteg vagy öreg?
Továbbra sem értem, hogy honnan tudod, hogy szeretsz vadászni ha soha nem csináltad (legálisan?).
Mivel ölsz te sakált, csúzlival?
nem bikák, pl őzek vagy vaddisznók
attól hogy nem vagyok tisztába mindennel még lehet vadászni, apummal mentem el mindig és ő adott fegyvert a kezembe. elmondta hogy mire szabad és mire ne lőjek és én betartottam.
és igen, látszik egy állaton ha már öreg vagy beteg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!