Gáz ha lány létemre szeretek vadászni?
2#Vagyok
Dehogynem, én a kérdésre válaszoltam.
"Gáz ha lány létemre szeretek vadászni?"
Egyáltalán nem gáz.
Az alábbi fegyvereket írhatod be vadászatra.
Golyós: ismétlő, billenő csövű(egy, vagy két csövű), alsókulcsos. Bármilyen kaliberűt tarthatsz, kivéve .22 mert azt csak hívatásos vadász használhat
Sörétes: billenő csövű( bock, dupla, drilling), alsókulcsos, pump action, félautomata abban az estben ha 2+1 lőszerre le van korlátozva.
Illetve vegyes csövű, de azt minden esetben golyós fegyverként írják be.
Maroklőfegyvert nem tarthatsz vadászként.
Illetve elöltöltős puskával is vadászhatsz, de az engedély nélkül tartható.
Azt hogy színétül függ-e azt nem tudom, de sörétes lőszernél két szám van megadva az egyik a kalibert, a másik meg a töltet mennyiségét mutatja (pl. 12/70 Kaliber 32g a lőpor menyisége, minél több a lőpor benne annál erősebb) illetve minnél kisebb a kalibert jelölő szám annál nagyobb a kaliber (pl a 20 as kisebb mint a 12 es)
16#
A festéssel kinek az életét veszed el?
"attól hogy szeretek vadászni még nem vagyok pszichopata. ez is egy hobbi úgy mint a festés vagy futás"
Szóval szerinted hobbiból állatokat ölni normális. Aha, értem. Csak megsúgom, hogy a pszichopaták is mind állatokkal kezdik a "szakmát"..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!