Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Gáz ha lány létemre szeretek...

Gáz ha lány létemre szeretek vadászni?

Figyelt kérdés
Mi számít duvadnak? milyen fegyverrel lehet vadászni? Igaz hogy hogy a a sörét hüvely színétől függ az erőssége?(azt halottam igaz) Ha igaz akkor melyik a leggyengébb és melyik a legerősebb?

2021. ápr. 8. 10:54
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
93%
Honnan tudod, hogyszeretsz vadászni, ha ezekre a kérdésekre nem tudod a választ?
2021. ápr. 8. 10:55
 2/53 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a vadászok "gázak" hogy a te szavaddal éljek...

Összességében mindig undorral nézem ha egy agyonlőtt állat mellet buszkén pózol valaki, legyen az férfi, nő.

2021. ápr. 8. 10:57
 3/53 anonim ***** válasza:
90%

A fő kérdésnek mi köze a

kérdés kiegészítéshez? Amúgy élvezetből ölni minden nemnél undorító a szememben. Ha valaki azért csinálja mert ez egy szükséges rossz, akkor oké, de aki az előírtnál több állatot öl, csak mert ez szórakoztatja, az gáz.

2021. ápr. 8. 10:58
 4/53 anonim ***** válasza:
87%
Isten óvja a természetet az ilyenektől.
2021. ápr. 8. 10:59
 5/53 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként 2-essel 3-assal, egyet értek (#1), a vadászat azért szükséges mert elfoglaltuk a növényevő vadak természetes ellenségeit és kiírtottuk őket, így az embernek kell karbantartania az állományt.

De amikor valaki azért öl, mert élvezi, hogy elvhet egy életet, élvezi a hatalmat, ai az öléssel jár, az szörnyű.

2021. ápr. 8. 11:01
 6/53 A kérdező kommentje:
azért van így mert a főkérdéshez nem tudtam mit írni xd és ez lett oda fent
 7/53 anonim ***** válasza:
89%
*elfoglaltuk az élőhelyüket
 8/53 anonim ***** válasza:
0%
Vicces.
2021. ápr. 8. 11:02
 9/53 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon távol áll tőlem a komolyabb állatvédelem, de bennem is van ellenérzés a vadászok iránt. Általában nagyképűek és felvágósak. Én láttam, hogy egy ember fejbe lövi magát közvetlen közelről shutgunnal. Nem akarok soha többet látni hasonlót. Szétrobbant az ember feje. Volt nincs. Persze eszem húst, de állatot ölni nem tudnék.
2021. ápr. 8. 11:02
 10/53 A kérdező kommentje:
vicces, senki nem a kérdésre válaszolt xd
2021. ápr. 8. 11:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!