Kit tudok felhívni és van e értelme?
# 1-es válaszoló vagyok. Jól le lettem szavazva, pedig nem viccből kérdeztem. Nekem anno 3 kutyám volt egyszerre. Emellett rendszerese n hoztam haza innen-onnan kidobott gazdátlan kutyákat, hogy megmentsem őket. Amíg nem találtam nekik gazdit, addig nálam voltak. Szerencsére legfeljebb 1-2 hónapon belül mindig találtam gazdit, vagy befogadót. Ugyan nem lakásban tartottam mindet ( a sajátokat éjszaka igen), hanem egy bazi nagy kertben, de akkor is volt, hogy 8 kutya is volt nálam (az enyémekkel együtt számítva).
Lényeg a lényeg. Ennyi kutya együtt olykor zajos, hiába is próbáltam egymagam minden szabadidőmet rájuk fordítani. A szomszédban lakó házsártos vénasszony is mindenhol fel akart jelenteni. Pedig az ő keveréke végigugatta az egész napot, na mindegy. Szóval ezért jött a kérdés.
Még mindig nem tudjuk kedves kérdező, miért van a szomszédodnál ennyi kutya? Hozzám hasonló elvetemült, és önként ment, vagy mi az ördögért? Mert az tény, hogy ennyi saját kutyára egyedül, tartósan nem lehet elég időt fordítani.
Szerintem csak zavarja az ugatás, ugyanis aki ennyi állatot tart, az biztos szereti az állatokat, szóval nem hiszem hogy örülne ha elvinnék a kutyákat . Ennyi állatról meg nem egyszerű gondoskodni. De ha kapnak kaját és jól érzik magukat akkor mi a probléma?
Én is legszívesebben befogadnék egy csomó állatot a menhelyekről, mert ott aztán nem a legjobb a sorsuk szegényeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!