Állatorvosi asszisztens képzésnek van értelme? Bővebb lent.
El lehet vele helyezkedni, de nyilván kisebb rá a kereslet, mint például bolti eladóra.
Én az utóbbi időben két ilyen álláslehetőségről is tudtam a környéken (Pest megye).
Köszönöm!
Akkor első körben utána érdeklődök a közelben,hogy mi a helyzet ezzel.
én három éve határoztam el, hogy állatorvosi asszisztens leszek. meg is csináltam egy okj-s képzést. utána bevállaltam mellékállásként, hogy ingyen járok rendelőkbe tanulni. amikor elérkezettnek láttam az időt, hogy ez legyen a főállásom sehol nem találtam munkát, vagy olyan fizetést ajánlottak, amivel az utazásomat sem tudtam állni... én Budapesten kerestem munkát, lehet itt nehezebb, a vidéki viszonyokról nem tudok.
lényeg a lényeg, elegem lett ebből, most pedig az Állatorvostudományi Egyetem büszke tanulója vagyok. :) mint ahogy az előttem szóló leírta, ha van 5-6 éved vágj bele te is, nem fogod megbánni.
Köszönöm az utolsónak is!
Írtam privátot,mert bővebben érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!