2/12 anonim válasza:
Ami a kutya- és kakasviadaloknak, vagy akár a boksznak, a ketrecharcnak, vagy sorolhatnám. Az agresszív feszültségek kiélése. Mármint a nézőé, nem a bikáé, vagy a kutyáé.
3/12 anonim válasza:
Sokak szeretik, ezért megéri csinálni. Ennyi.
Engem nem kicsit irritál (talán nem ez a megfelelő szó. ha belegondolnék, elszomorodnék s igen barbárnak tartom s nem tudom, mi a dicsőség abban, hogy egy megkínzott, alapból harcolni nem is akaró állatot legyőzünk), de én békés, empatikus ember vagyok... Ami azért az emberiség jelentős részéről nem mondható el.
4/12 anonim válasza:
Ölj meg egy állatot ok nélkül és megtudod.
5/12 A kérdező kommentje:
Allatszereto ember vagyok
2016. febr. 8. 14:44
6/12 anonim válasza:
Bizonyítandó a torreádor bátorságát, férfiasságát. Ez még abból az időből ered, amikor még nem volt mozi. Az emberek ilyen helyekre jártak szórakozni. (Meg nyilvános kivégzésekre)
7/12 anonim válasza:
3rtem, hogy állatszerető ember vagy... De azt kérdezed, mi az értelme...
Maga a viadal abból áll, hogy ok nélkül megölnek egy állatot... Én tapasztalati úton szoktam megtanulni a dolgokat... Tehát, ha tudni akarod, mi az értelme ok nélkül ölni, ahhoz ok nélkül kell ölnöd... Ennyi.
8/12 anonim válasza:
Hogy is mondták a rómaiak, mi kell a népnek? Kenyér és cirkusz. A bikaviadal a cirkusz, az ami a rómaiaknál a gladiátor viadal volt, ennyi. Az tény hogy némiképpen bátorság próba is. Valami rémlik hogy az eu többször meg is rotta a spanyolokat miatta.
9/12 Mandy1408 válasza:
Beteg emberek beteg tevékenysége.
10/12 anonim válasza:
Azon túlmenően, hogy (szerintem) aberrált idióták (állítólag qrva férfias) szórakozása?
Semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!