Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van értelme úgy egy kutyával...

Van értelme úgy egy kutyával törődni, hogy valójában sosem lesz a tiéd?

Figyelt kérdés
Régóta álmodozom egy bizonyos kutyafajtáról, és az egyik menhely honlapján megláttam Őt. De az itthoni körülmények miatt nem hozhatom el, viszont szívesen vállalnám, hogy elviszem suliba, és igyekeznék mindent megadni neki amire szüksége van. Szerinted van ennek így értelme?
2015. dec. 1. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Létezik menhelyes örökbefogadás úgy tudom. Vagy csak ha simán támogatod őt, viszel kaját, szeretetet adsz neki, rendszeresen sétáltatod, törődsz vele. De csak akkor ha később sem bánod meg, és egyszer csak nem marad hoppon. Neki ennyi is sokat jelentene. De ha lehetőség van rá, hogy egy napon be se sétálsz hozzá, akkor inkább el se kezd. Így azért sokkal másabb, mint ha "kéznél" lenne, otthon.
2015. dec. 1. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Persze hogy van értelme, ő mindenképp örülni fog neked és annak hogy törődsz vele és te is boldog lehetsz :) Viszont ha nem tudod örökbe fogadni arra azért gondolj, hogy egy nap valaki talán igen és akkor... És akkor az nagyon nehéz lesz :( Az elsővel nem értek egyet, lehet hogy lesz olyan nap vagy akár időszak amikor a kérdező nem fog tudni elmenni hozzá de ők nem úgy értékelik a dolgokat mint mi emberek. Végtelen hálás lenne meg boldog amikor ott van vele az tény. De pl. az a vicc hogy mi a különbség a kutya meg a feleség között? Zárd be őket egy órára a csomagtartóba és nézd meg ki örül neked jobban..
2015. dec. 1. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak van igaza, és ha nem fogsz elszomorodni ha elviszik.
2015. dec. 1. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már nem érzem magam hülyének. :) Szívesen elengedném egy olyan családhoz, ahol igazi otthonra lelhet, és szeretik (volt már ilyen) hiszen mint említettem, valójában sosem lesz az enyém, és én ezzel tisztában vagyok.
2015. dec. 1. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!