"Pénz nélkül" van értelme eladót felhívni, esetleg megnézni az autóját?
Kinéztem egy kocsit, ami igazán tetszik, már fent van olyan 1 hónapja.
Az én autóm 100 ezerrel ér többet, de nekem az kell az tetszik.
Bevittem az autómat egy kereskedésbe, mennyit adnának, természetesen pont azt a 100 ezret alkudta le a kereskedő is.
Így jelen állás szerint, a kezembe adná a kereskedő egy az egybe azt az összeget amiből hazahozhatnám azt a kocsit, de semmi átírás, meg biztosítás.
Természetesen van pénzem, de azt tényleg az autóra akarom költeni, szóval nem örülnék ha elvinné a papírmunka annak a pénznek a jó részét.
Tudnom kéne,hogy a másik eladó mit enged, meg,hogy még mi baja a kocsinak, lehet meg sem éri, és akkor nem kapkodok az eladással.(nincs messze ezért is nézném meg)
Viszont ez annyira "cigány" viselkedés,hogy odamegyek pénz nélkül, meg azzal jövök,hogy mi az alja...lehet ő is simán elengedne 50-80, de akár 100-at is.
Csak így kicsit szerintem kellemetlen, de kitudja.Szerintetek?
nem te lennél az első...a fél ország így megy autót nézni.
Ha nagyon kell az autó, úgyis lesz nálad pénz...
sisess, mert elviszik.
persze lobogtassam meg a pénzt, hogy alkudhassak? ne má'...
Megnézem, mond a vevő egy árat, én pedig mondom, hogy szerintem mennyi, azt a kettő igény találkozik valahol.
Ha igen, akkor van üzlet és jöhet a lóvé.
Ha nem, akkor nincs.
Az eladónak nem kell tudnia, hogy te nálad van e zsé vagy sem. Megnézed, árat kérsz, megkérded, h odaadná e X-ért, utána pedig mondod, hogy pár napon belül jelentkezel ha őt választod. ennyi. Amúgy se tuti, hogy az elsőt kell megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!