Valaki hívott már lelki elsősegélyvonalat? Van értelme felhívni őket?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 22:02
1/3 anonim válasza:
Ha olyan jellegű a bajod, akkor nem kérdeznéd. Biztosan jólelkű, és segítőkész emberek tartanak ügyeletet. Hívd őket bátran
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, milyen jellegű baj kell hozzá, én csak szeretnék egy pártatlan emberrel beszélni, aki meghallgat.
2012. dec. 18. 23:07
3/3 anonim válasza:
Igen pár éve én felhívtam őket amikor a sokadik lombik után teherbeestem és túl a félidőn elvesztettem a babáimat .
Úgy éreztem senki nem ért meg itthon,hogy senki nem érzi azt amit én,szükségem volt arra,hogy valaki meghallgasson ,kisírhassam magam neki.
Aztán később a hasonló dolgokon átment sorstársak tudtak segíteni leginkább a helyzet feldolgozásában,elfogadásában,a továbblépésben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!