Találtam egy bébi denevért és nem tudom mivel etetni hogyan és mivel kell? illetve kit kell ilyenkor felhívni hogy segiteni tudjanak rajta?
Egyszer nagynénémék is találtak. Holnap hívj fel állatorvost vagy vidd el. Ha még szopizik, akkor higíts fel tejet vízzel és langyosítsd meg, de nehogy forró legyen. Ha van otthon fecskendő, akkor azzal csöpögtesd bele a szájába, ha nincs, akkor bármivel próbálkothatsz. A denevér rovarevő, három hetesen repül már. Hidd el, ezzel a tejes dologgal nem lőhetsz mellé, mert én már rengeteg kis állatot megmentettem. Nemcsak kutyát, macskát, hanem elárvult hódot is, és süniket is.
[link] Ezt találtam!
https://www.youtube.com/watch?v=0METbpNvYOs
Itt a Youtube-on sok video van.
Tölts fel róla egy képet. A talált "bébi denevérek" szinte mindig felnőtt korai denevérek. Valójában még röpképesek is, éppen csak felszállni nem tudnak a talajról. Ha felrakod valami magasabb pontra, leugrik és simán elrepül.
Így néz ki? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!