Asztgondolom hogy a kutyámat leöntöték akumlatorsaval a szomszedok mit tehettek?
"mert asztmonta az egyik hohy véletlenul rá önttöték szerintem elfog pusztulni nem-e?"
A helyzetet elnézve... De-e!
Nem is értem, komolyan. Egyre hülyébbek az emberek, nekem ilyenkor eszembe nem jutna ilyen értelmetlen kérdést kiírni, rohannék vele az orvoshoz. Nem tudnék leülni a géphez vagy telefonról az orvos számának tárcsázása helyett netezni.
Lehet, hogy valami kölyök írta ki a kérdést, aki azt remélte erre sok választ fog kapni és nem tud már mit kezdeni magával a nyári szünetben.
És ez még a jobbik eset lenne...
Szerintem csak kamu volt, mivel az akkumulátor sav nem várakozik nagyon, és ha igazam van akkor kívánom, hogy idén a Mikulás bácsi az összes virgácsát a te seggedbe d*gja fel!
Ha nem, akkor bocs, csak már elegem van, hogy az állatkínzással viccelődnek emberek.
A nevesincs kérdezőnek ezt üzenem:
Iratkozz be újra az elemi iskola első osztályába! Ilyen bunkó, primitív fogalmazást ritkán lehet olvasni az interneten! Pedig vannak érdekes szövegek!
Emese
Mi a bajotok Emese írásával, hogy ennyire lepontoztátok ?
Szerintem is, ha valaki leír valamit, olvassa már el, mielőtt elküldi ! Használhat helyesírás - ellenőrzést is.
Aki ilyet kiad a kezéből, az abszolút igénytelenségre vall.
Nyugodtan pontozzatok le engem is, nem érdekel, de azzal magatokat minősítitek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!