Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hogyan nyithatnék állatmenhely...

Hogyan nyithatnék állatmenhelyet ?

Figyelt kérdés
Mennyi saját tőkére lenne szükség? Milyen engedélyek kellenek hozzá? Illetve van e lehetőség rá,hogy az állam támogasson benne ?
nov. 11. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Persze, az állam támogat: csináld, ha van rá pénzed, vagy gyűjthetsz adományokat a megfelelő szabályok betartásával (alapítvány).
nov. 11. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

hát első sorban alapítvány.

Viszont ez elég sok pénz neked, és elég sok kritériumnak meg kell felelned.

nov. 11. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Alapítványt kell alapítanak, amihez sok pénz kell.
nov. 11. 19:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Előbb nézz körül, hogy helyileg hol tudnál telket szerezni és ahol nem jelentenek fel a bűz és a zaj miatt.
nov. 11. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kettő számjegyű misi...

Telek a falu-város szélén, a zaj-bűz stb miatt.

nov. 11. 21:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
nov. 12. 06:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még hozzá tennék az előző válaszadókhoz, hogy csak az első lezárt 5 év után tudsz mondjuk adó 1%-t gyűjteni, addig maradnak a könyöradományok. Nem egy "megérős" biznisz
nov. 12. 07:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól írod " Nem egy "megérős" biznisz ".
nov. 12. 08:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, ha nem igaz a feltételezés, de nekem úgy tűnik, hogy még sose voltál ideiglenes, nem jártál ki rendszeresen menhelyre takarítani és az egyéb járulékos dolgokat sem tapasztaltad meg testközelből. A helyedben először megnézném, hogy nekem való-e ez az életvitel és utána döntenék, hogy kell-e nekem saját menhely.
nov. 14. 09:16
 10/12 A kérdező kommentje:

,hogy vannak egyéb dolgok is,pl takarítás stb,de az nem okozna gondot nekem. Az életem eddigi része mindig is kutyákkal,és cicákkal telt,szóval tudom,hogy mennyi idő,és energia szükséges hozzájuk.

Jelenleg is van 3 kutyám.

nov. 16. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!