Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit tegyek, ha nem tudom...

Mit tegyek, ha nem tudom megmenteni a kiscicákat?

Figyelt kérdés
A szomszéd nem nagyon eteti a macskáját, aki más telkén ellett le. A két pici cica vad, csontsovány, kissé korcs (farkuk befelé kunkorodik, pici termet, váladékos szemek, nehézkes mozgás). Emberben nem bíznak, anyjuk már nem eteti őket, más telkén húzták meg magukat, de kergetik őket onnan is. Egy fakupacban ‘élnek’. Mínuszok vannak éjjel. Csodálom, hogy még élnek. A szomszéddal nem akarok rosszban lenni, de én kínlódom a tudattól és látványtól…

nov. 8. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy megszakad a szivem de azzal kutyakakit se érsz... talán kézzelfoghatóbb: HA van állatvédő csoport, kérj segítséget. HA van lehetőséget, mentsd meg. Nehéz erre mit mondani, tudom sokaknak nincs. Élvefogó csapda kell, ha nincs állatvédő segítség, akkor esetleg vadászoknak szokott lenni, ha éhesek bele fognak menni kajára, aztán lehet jó helyre vinni, ha érzik, hogy van szeretet, meleg és ennivaló, hamar megszelídíthetők. Fujkálni morogni fognak, fogdosni nem szabad erőltetni, akkor csak jobban fognak félni, időt kell hagyni nekik.
nov. 8. 14:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, az előző alomból 2-őt megszelidítettem, befogadtam, de azok bejöttek a telekre hozzánk. Ezeket nem tudom kicsalni más telkéről. Ha rakok ki enni, más macska eszi meg. Az az érdekes, hogy csak én látom ezt az utcában, senki mást nem érdekel…?!
nov. 8. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg rés a kerítésen, ahova tudnál tenni kaját? Az ilyeneknek nem szokott szupi új erős lenni, nem törhetsz be nyilván, de ha picik.. hogy látod őket? Nem írom le, mit kívánok az illetőnek. Megértelek, én is gondoztam az enyéim mellett, itt maradt a háznál árván.:(
nov. 8. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!