Ezért feljelenthet?
A sógórnőm szerint állatkínzó vagyok, mert kint tartom az udvaron a kutyámat.
Amúgy a kutya nem szenved, meg van mindene (játék+kutyaház+friss víz+napi kaja+napi 2 óra séta+egy macska).
Szerinte nem vagyok normális mert néha adok neki friss húst és nem veszek neki prémium tápokat. De ha főzök rá akkor minek?😄
Azt mondta hogy fel fog jelenteni.
Amúgy egy labrador keverék.
Feljelenteni bármiért fel lehet, de nyugi a valódi állatkínzásos esetek nagyrészében sem történik semmi
“Legrosszabb”’esetben kimegy a hatósági állatorvos körülnézni, írtok egy jegyzőkönyvet és ennyi.
Ha a kutya nincs láncon, nem éhezik, van meleg kuckója stb akkor rendben van
Nézz a szemébe, és mondd, hogy oké, várod az idézést. Ezzel együtt felejtse el, hogy élsz, és többet hozzád se szóljon.
Engem exem kezdett el fenyegetni olyan dologért, ami papírozva is van, hogy az enyém. Természetesen nem akart beperelni, csak fenyegetőzött (ezért sem szabad megijedni) illetve ha mégis, akkor szilárd talajon állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!