Tehetek ezert feljelentest?
Sikerult kulfoldon munkat talalnom, s bankkartyat kellett csinaltatni ahova utaljak a fizetest.
Orultem a munkamnak, orultem hogy bankkartyam lesz.
Akkor mivel meg nem beszeltem a nyelvet,parom mondta uljek le, varjak. O egyedul beszelt es intezkedett az ugyintezovel a bankban.
Amikor vegeztek, odahivott hogy irjam ala, majd kijottunk a bankbol.
Amikor kapcsolatunk megromlott, elkoltoztem, szinte ures kartat kaptam kezbe tole.
A bankban nem mondtak, nem tajekoztattak mit irattak velem ala. Akkor ugy mentunk be, csinaltatunk egy bankkartyat nekem.
Senki nem tajekoztatott arrol hogy tarsaskartyat iratnak velem ala.
Egesz kapcsolatunk alatt o hasznalta a ket bankkartyat. Nem adta hiaba kertem a kartyamat.
Sok penzt, tobb evi fizetesemet leszedte.
A kartyan semmi nem maradt.
Igen, kapcsolatunk alatt fizettuk a lakbert, elelem es berlet is kellett, meg kisebb kiadasok is voltak.
De jol kerestem, neki is volt jovedelme.
A lenyeg h felre tajekoztatott, es nem lattam semmit a penzembol.
Kulon elunk, es szeretnem ha kiderulne az igazsag hogy mit tett, hazudott.
Tehetsz feljelentést, de ha nem egyben csípte le az összes dellát, hanem folyamatosan az évek alatt, minden hónapban folyamatosan akkor nem fogod tudni bebizonyítani hogy biz' nem közös megegyezéssel történt a dolog. Simán azt fogja mondani, hogy azt beszéltek meg a te kártyádról meg a lakbér és a rezsi.
S nem túl életszerű egy hatóságnak elővezetni hogy a te saját, nevedre szóló bankkártyád amire az összes kereseted ment évekig nem volt nálad, hanem a csajod kezelte mindvégig.
Nem tudom, ha nagy az összeg, van rá esély, hogy nyersz, valahogy tudod valamilyen szinten bizonyítani... Meg be is perelheted akkor, azt hiszem, csak úgy kaphatod vissza.
Ugye nem beszélted a nyelvet, meg lehetne keresni azt az ügyintézőt, megnézni a számlamozgásokat, kiadásokat, hátha gyanús valami, stb.
A bankbol megvan visszamenoleg az 5 eves mozgas. Amin lathato hogy amikor rament a fizetesem, rogton utana levette ket vagy harom alkalommal. Egyetlen alkalommal sincs olysn hogy lakbert v barmi mast fizettunk volna a kartyarol. Sem boltba, sehol nincs fizetve a kartyaval.
Egyszeruen leszedte. Olyanok is olvashatok hogy baratainak utalt.
Kinyomtattuk a banki mozgasokat, 5 evre visszamenoleg lehetett.
Soha nem volt kartyam a kezembe, soha nem voltam automata kozeleben sem.
Igen, utolag mar en is igy latom hogy csak dolgoztam mint egy rabszolga.
Felretajekoztatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!