Vettem egy termèket de nem kaptam meg majd kiderült hogy ezt a termèket mèg 3 embernek eladták. Tehetek feljelentést?
Figyelt kérdés
Vettem egy termèket előre utalással majd később derült hogy rajtam kívűl mèg 3 ember is megvette a terméket. A pénzt úgy ahogy uraltuk mindenkinek visszakapta. Tehetek feljelentést mert 3 napig vàrtam valamit amit nem kaptam meg?2020. máj. 11. 16:21
1/5 anonim válasza:
Nem, hiszen a csalás egyértelműen nem áll fenn, mivel a pénzt visszakapdtad maradéktalanul. Feljelenteni valaki pedig csak bűncselekmény miatt lehet.
Egy ilyen kártérítési ügy polgári per lenne, hiszen csak az idődet vesztegették, de kiröhögnek már amikor beadnád az iratokat...
2/5 A kérdező kommentje:
De az úriember váltig állítja hogy elküldte a terméket tehát tévedésben tartott. Viszont a pénzt magától utálta vissza 2 részletben.
2020. máj. 11. 16:28
3/5 anonim válasza:
Mekkora problémáid vannak. Én egyszer eladtam valamit vaterán, postai kézbesítéssel és mivel a vásárló azt állította, hogy nem kapta meg, kénytelen voltam a pénzt visszautalni neki. Végül én maradtam hoppon.
4/5 anonim válasza:
Kifizetted, majd visszakaptad a pénzt. Hol van itt a bűncselekmény?
Természetesen ha szeretnél elmehetsz feljelentést tenni, de úgy fognak elzavarni, hogy azután a rendőrségre fogsz haragudni.
5/5 anonim válasza:
A pénzt vissza kaptad, légy boldog és ulj a segít...en.
100% hogy az ilyen ügyel nem foglalkoznának.
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!