Tehetek feljelentést ha nem tudom a pontos dátumot?
Nem a nyomozóhatóság dolga, hogy kiderítse a körülményeket, időpont elkövető motiváció, etc.
Csak egy példa. Bekopogtak a nyomozók kb. 2 hónapja, hogy látják a kamerát a házon. Kiderült, hogy az utcából loptak egy építkezésről. 2 napnyi intervallumát adtak meg, mivel HD ban rögzít a kamera 30 gb volt az anyag.
Ott sem tudtak a pontos időt.
Fsms!
Te valami büntetőjogi területen dolgozol?
Sajnos csak belekeveredtem néhány ügybe tök véletlenül, illetve voltam néhány dolog elszenvedője, vagy a családom. Pl. Gyerekemet a Tímár utcai hév megállóban támadták meg 2017-Ben, abból is bűnügy lett. Persze sajnos volt több, vádoltak már benzinkút rablással, mert idióta Kutas az én rendszámot olvasta le, aki rabolt pont előttem volt, de mindkét kocsi piros volt etc.
Amit említettem ott egyébként ilyenkor lefoglalási jegyzőkönyvet adnak a rendőrök, amin meglepődtem, hogy beleírták a jegyzőkönyvbe a károsult nevét is. Ott másolgattam nekik a file-kat 2 órán keresztül.
Sajnos sokat láttam....
Értem.
Mert több válaszodban is észrevettem, hogy értesz hozzá, amiket válaszolgattál így kérdezőknek, tényleg úgy van.
A bizonyíthatóságot gondoljátok át. ilyen esetekben "minden kétséget kizáróan" kell bizonyítani az elkövetést.
ha ez nem megy akkor ne vágjatok bele, tudom ez fájdalmas. A bíróság minding jogot és nem igazságot szolgáltat. Persze nyilván a kettő gyakran egye esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!