Az állatvédők vagy a törvényvédők a "jó fiúk"?
1.
De itt a Gyakorin olvastam, hogy: Mi hazánk párt = nácik.
Meg azt is, hogy az ügyvéd és végrehajtó is csak ember, aki a munkáját végzi, és én buta senki vagyok, amiért nem tudnék együtt lenni valakivel, aki bűnözőket véd, és ártatlanokat rak utcára.
Mert milyen az, aki ügyvédként pedofilt vagy gyerek és nőverő embert mentet fel? Vagy milyen, amikor ajándékot vesz neked a végrehajtó párod a sikerdíjából, amit azért kapott, mert kirakott az utcára egy idős nénit, meg a fogyatékkal élő felnőtt gyerekét, akit ő ápolt? :(
"Mi hazánk párt = nácik"
Maga a párt nem náci, nyilván. Nem is lehet az, mert a nyílt nemzetiszocializmus illegális.
Viszont az egyértelmű, hogy vannak antiszemiták a párt szimpatizánsai közt. Nézd meg ezt a videót, hallgasd meg a zsidózást benne:
https://www.youtube.com/watch?v=3cF2kcNIFW0&t=18s&ab_channel..
A végregajtókkal kapcsolatban amúgy pont tudom támogatni a munkásságukat, egyetértek. Az viszont nagyon nem tetszik, amikor más ügyekben titokban össtejátszanak a kormánnyal, de nem vállalják fel nyíltan, lásd választási törvény. Vagy amikor abortusz ellen uszítanak, és a Fidesz meg is szavazza nekik a szívhangos törvényt... Összejátszások vannak bőven.
"De itt a Gyakorin olvastam, hogy: Mi hazánk párt = nácik."
Nagyon-nagyon kevés olyan szervezet vagy ember van, amiben ne lehetne valami jót találni. Úgyhogy ez egy teljesen felesleges hergelő kérdés. A Mi hazánk szavazói között rengeteg a primitív "szalonnáci", ettől még nem megveszekedett idióta mindenki aki rájuk szavaz, sőt még a pártban sem mindenki az, de a párt programjában vagy értékei között sem csak szemét van. Ha már itt tartunk pl. Hitler is nagy állatvédő volt, de remélem nem kezdünk el arról lamentálni, hogy akkor most ettől ő a történelem "jó fiúja" lesz.
Miért a nácizmuson rugózik mindenki? Itt nem ez a lényeg, hanem az állatvédők kipaterolása.
(Mellesleg te sem örülnél, C szomszédnak, vagy a gyereked párjának.)
"Miért a nácizmuson rugózik mindenki?"
Mert az teljesen ledöbbentett mindenkit, hogy valaki azzal mentegeti a párt - állítólagos - nácizmusát, hogy ők állatvédők, így kizárható az, hogy ők nácik lennének.
"nem tudnék együtt lenni valakivel, aki bűnözőket véd"
Pedig a védelem joga a büntetőeljárás egyik alapelve és alkotmányos alapvető jog is. Bár... addig, amíg nem ítélik el a vádlottat, honnan lehet tudni 100%-osan, hogy ténylegesen bűnös-e vagy sem?
"Miért a nácizmuson rugózik mindenki? Itt nem ez a lényeg, hanem az állatvédők kipaterolása."
Már bocsánat, te hoztad fel, csak és kizárólag ez volt az értelme a kérdésednek.
"(Mellesleg te sem örülnél, C szomszédnak, vagy a gyereked párjának.)"
Na, ezt is te hoztad fel. Mér csak érintőlegesen sincs köze a témának a cigányokhoz.
"Miért a nácizmuson rugózik mindenki?"
Öcsém te hoztad fel egyedül, már az első válasz után :D
Egyébként meg de, neonácik vagy valami nagyon hasonló, nem annyira mint a régi jobbik de akkor is. Könyveket darálnak, cigányoznak, karlendítés a majálison stb stb. Attól még az állatokat szerethetik, a két dolog nem zárja ki egymást, Hitler is állatvédő volt ahogy az 5-ös írta. Csak azt nem értem ha erről a témáról akarsz vitázni, miért nem a politika topicba írtál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!