Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Találtam egy cicát,hogyan tovább?

Találtam egy cicát,hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hete találtam egy felnőtt cicát. Voltunk orvosnál,féreghajtás stb.. stb..

Egészséges,fülatkája van csak szegénynek azt kezelem. A tulaj megengedte hogy ameg kicsit összeszedi magát addig maradjon nálam. Ez max még 1,5-2 hetet takar.

Utánna sajnos kénytelen leszek másnak adni,mert a tulaj se engedi,illetve én juniusba megyek vissza külföldre dolgozni.

Szeretnék találni neki egy olyan helyet,ahol biztos szerető családba kerül,és nem egy pici "cellába" kénytelen raboskodni.

A szívem megszakad érte,mert ezalatt a kevés idő alatt is úgy a szívemhez nőtt.

A neten probáltam,de nem találtam senkit.

Ismertek ilyen helyet? Szervezetet? Bármit?

Köszönöm szépen!

2022. márc. 12. 09:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Most messengeren írtam egy nőnek,aki cicákat fogad be ideiglenesen,lehet hogy tud segíteni.

Ha nem akkor írok neked,nagyon rendes tőled hogy segíteni próbálsz :)

2022. márc. 12. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Örülhetsz ha egerészni elviszi valaki. A kismacskák se kellenek a kutyának se, nem hogy egy felnőtt. Nézz szét macskás csoportokban. Csak a fajta jellegűek képei alatt nyáladzanak az emberek. Sima házira alig írnak. Felnőtt házira meg végképp...

Menhelyek is tele vannak. A környékemen pl a telefont se veszik fel, emailre se reagálnak.

2022. márc. 12. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért az nem igaz hogy nincsenek érző emberek sokhelyen, mert ott ahol pl. van egy állandó raktár telephely vagy valamilyen csomópont ahol vannak emberek, pl. kiszolgáló szemályzet, mimás, simán odafogadnak nem csak cicát, qtyát is..
2022. márc. 12. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a sok idióta miatt, aki annyit sajnál a macskájára, hogy ivartalanítsa, rengeteg macska van világ szerte, de Magyarországon is. Egyszer felhívtam egy menhelyet, mikor én is befogadtam két kis fekete cicát, ráadásul lányok, azt mondták telefonba, hogy nem tudják fogadni őket, mert egyszerűen annyi macska van náluk, hogy más állatoknak a ketreceibe is már macska van tartva. Nem kellenek senkinek.
2022. márc. 15. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!