Egy vegán miért nem tudja elfogadni, hogy egy húsevő nem feltétlenül gyilkolja halomra az állatokat? Hanem csak annyit dolgoz fel amennyi a szükséglete?
Én pedig elmondtam. Nincs szükségleted. Az embernek nincs szüksége állatok megevésére. Persze, mindenevő fogazatunk van, de az csak azért, mert így képesek vagyunk megenni mindent. Nem azért, mert szükségünk lenne a húsra.
Így tehát a kérdésed is értelmét veszíti.
Itt a bizonyíték:
Jó olvasást!
Márpedig ezek a kutatások valahogy elkészültek. Vegánnak nem születik az ember ezekben az időkben, hanem átneveli magát. Tehát szinte minden vegán volt húsevő előtte. Ezek a hivatalos kutatások pedig kimutatták, hogy a vegánság olcsóbb, egészségesebb és boldogabbá is tesz.
Kedves kérdező, van bármi egyéb hozzáfűznivalód, vagy belátod, hogy nem találsz fogást rajtunk?
Itt egy pár kép vegán testépítőkről is annak, aki azt mondaná, hogy a vegánok gyengék:
Persze, nem azt mondom, hogy szépek, mert szerintem nem azok. De ez bizonyíték arra, hogy a vegánok is lehetnek izmosak és nincs hozzá szükségük állatok megevésére.
77. "Kedves kérdező, van bármi egyéb hozzáfűznivalód, vagy belátod, hogy nem találsz fogást rajtunk?"
Igen, azt belátom hogy nektek ez az életforma megfelelő. De azt továbbra sem vagyok elfogadni, hogy egy visszafogottabb haszonállattenyésztés, is károkat okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!