A noé állatotthonról miért vannak rossz véleménnyel sokan?
Mindenki le van pontozva. :-)
Egyébként én azokat az egyesületeket nem szeretem, amelyikek ítélkeznek illetve hagyják a hozzászólókat ítélkezni, akkor is, ha a gazdinak nem volt választása, mindent megpróbált, és az utolsó utáni baromi nehéz döntés volt az, hogy visszaviszi a menhelyre az állatot.
Futottam már bele olyan esetbe közösségi oldalon, hogy súlyos beteg családtag ápolása miatt került vissza a kutya, egyszerűen a családnak nem maradt kapacitása a kutyára, és a betegség is váratlanul jött, ráadásul steril körülményeket kellett biztosítani a betegség miatt, a kutyával meg ez nem volt kivitelezhető. El tudom képzelni, mennyire fájdalmas ilyenkor ez a döntés, hogy a kedvencnek mennie kell, hiszen ilyenkor mégiscsak előjön az, hogy az emberélet a fontosabb, ha mindkettőt szereted. És akkor ez alatt a bejegyzés alatt is jöttek a gazdi fölött ítélkezők, nem elég fájdalom nekik, ami történt, még ezt is viseljék el, hogy idegenek beszólnak, átkozzák őket, halálukat kívánják, meg hasonlók.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__108952..
Érdemes ezt a kérdést átolvasni, írtam a saját tapasztalataimról is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!