Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A noé állatotthonról miért...

A noé állatotthonról miért vannak rossz véleménnyel sokan?

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 09:39
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
70%
39 tudom, én most csak arra a bugyuta kijelentésre reagáltam, hogy akinek nincs háza az sose vegyen háziállatot. Mert azért azt sem ártana tudni, hogy a ház nem egyenlő a lakással.
2021. okt. 20. 15:26
 42/54 anonim ***** válasza:
83%

Én vagyok, aki a perzsa cicát szerette volna örökbe fogadni. Egyébként nem társasház, kertes, csak elegem lett a sok kérdésből, tényleg kb a tajszámom nem kérdezték meg, és nem kardoskodtam tovább. És az bántott, hogy konkrétan tényleg mindennek megfeleltem, bármit kérdeztek.

Most van egy gyönyörű mentett perzsám a kicsinyével együtt, nagyon ragaszkodtak egymáshoz, inkább hoztam őt is. Ivartalanok, féregtelenítettek, oltottak, benti cicák, a nagy chipes, a kicsi még nem, de ő is az lesz. Rendszeresen járunk orvoshoz, minőségi, a nekik legjobban megfelelő tápot kapnak, imádjuk őket, családtagok, a ház macskabiztos, nem zajos, a környék sem - bár tényleg bentiek. Ugyanilyen élet várt volna a noés cicára is. 🤷‍♀️

2021. okt. 20. 15:46
 43/54 anonim ***** válasza:
64%

Az albérlet miatt kritizálók figyelmébe: Jelen voltam,amikor egy kutyát, aki akkor már 2 éve a családnál élt visszahoztak, mert az albérlet tulaja eladja a lakást, és amit találtak, ott nem tartható kutya.

Jelen voltam amikor a kutya visszakerült a kennelbe, és láttam a szemében, hogy nem érti, ő miért marad itt, a családja pedig miért megy el.

Na ezért nem adnak albérletbe állatot. Mert ez nem egy egyszeri eset. És igen, van aki megoldja, olyan lakást keres, ahová viheti tovább a kutyát/ macskát, viszont vannak bőven akiknek a visszaadás kényelmesebb. De arra senki nem gondol, hogy éli ezt meg az az állat.

2021. okt. 21. 15:32
 44/54 anonim ***** válasza:
70%
Oké es akinek bedőlt a hitele? Ja az nem alberlet.
2021. okt. 21. 15:40
 45/54 anonim ***** válasza:
50%

A bank nem fog egyik napról a másikra úgy dönteni, hogy jókedvében elveszi a házad. Albérletnél ez előfordulhat. (Igen, tudom, elvileg van erre valami szabályozás, de nézzük reálisan - mennyire tartják be vajon?)

+ a hiteles lakás előbb-utóbb a sajátod lesz legalább

2021. okt. 21. 15:42
 46/54 anonim ***** válasza:
77%
Aha a devizasoknàl làttuk.Bocsi en mahamnak mentettem macskat alberletbe. Csak olyan lakas erdekelt ahol lehet àllat.
2021. okt. 21. 15:44
 47/54 anonim ***** válasza:
34%

Szuper vagy, bárcsak több ilyen ember lenne - ezt tök őszintén írom. Sokaknak egyszerűbb beadni a zaciba az állatot, ha beüt valami rossz. :(

2021. okt. 21. 15:45
 48/54 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer megkérdeztem valakit miert nem lehet allat? Hat tonkre teszi a butort. Kb dedapam latta új koràban. Rà kerdeztem en kaphatok idegbajt itt? Igen volt a valasz merr arra van a kaukció.
2021. okt. 21. 15:48
 49/54 anonim ***** válasza:
91%

Bedőlhet a hitel, elveszítheted a munkád, meghalhatsz fiatalon, az életet nem lehet előre látni. Az én kutyámról még akkor derültek ki kellemetlen meglepetések, mikor hozzám került, ezért én próbaidőt kértem az egyesülettől (nem a Noé, másik), hogy megnézzem, hogy alakul, mennyire berögzült dolog ez nála, lehet-e javítani. Mivel láttam a pozitív irányba változást, ezért maradt, de igenis visszaadtam volna, ha súlyosabb a gond. Olvastam én olyan sztorikat is, hogy rásóztak agresszív kutyát családra, épp csak kiütötték, mikor éppen látogatás volt a menhelyen (nem tudom, melyik egyesület), persze, hogy ilyen esetekben is visszaviszik.

Akiktől én fogadtam örökbe, ők tényleg korrektek, nem kamuznak a kutyákról, max van, amit ők sem tudnak, mert ott nem derül ki, de normálisan állnak hozzá, ha a gazdi kér egy kis időt, hogy működni fog-e az összecsiszolódás. Az, hogy többször látogatja valaki az állatot, és a menhelyen vagy semleges helyen találkoznak, nem jelenti azt, hogy később a gazdinál nem jönnek elő olyan dolgok, amik korábban nem látszottak.

Követem az Élj már dog rehab egyesületet, na, náluk aztán vannak cifra esetek, nem is foglalkoznak egyszerre sok kutyával, de volt, akit nekik is el kellett engedni, mert annyira nem volt stabil, pedig sokáig próbálkoztak. Csak hát nem mindenhol így állnak hozzá.

2021. okt. 21. 15:49
 50/54 anonim ***** válasza:
36%

És azért mert te láttál 1 embert aki az albérlet miatt adta oda majd mindenki ezt fogja csinálni?

Kb akkor ki se lehetne hozni kutyát,mert a létező összes indokkal visznek és vittek is be.

Valaki azért viszi be mert gyereke születik,valaki azért mert másik állata lesz és azt jobban szereti,valaki azért mert kirúgják a munkahelyéről valami oknál fogva és még magát se biztos hogy el tudja tartani,valaki azért mert rokonnak vette de az nem kért belőle,valaki azért mert a gyerek hiába könyörgött érte mégsem foglalkozik vele,millió egy okkal visznek be kutyát.

Most akkor kisgyermekesek ne vigyenek mert van aki kisgyermek miatt viszi vissza? Dolgozó ember se vigye ki,mert kirúghatják vagy szar anyagi helyzetbe kerülhet? De persze nem dolgozó fiatal se vigye,mert valaki egyszer azért adott le kutyát mert a szülők nem akarták eltartani azt is?

Hülye indokok,de menhelyre adni kutyát mindig vagy hülye indok vagy szükség kérdése.

Ergo bárkivel előfordulhat.Ha utcára kerülsz ott vissza is veszik,ha nem veszik vissza neked kell vissza vinni hiszen nem akarsz vele együtt éhezni.

Ha egy menhely ki akar adni kutyát ki fog.Amelyik csak a szomorú képekért és az adományért tartja az úgyis olyan feltételeket fog szabni ami javarészünknek nem teljesíthető.

Mondhatnánk,hogy ők járnak rosszul,mert nekünk lesz máshonnan kutyánk,de minél több a szenvedő pofi,az évek óta bent "ragadt" kutya,adomány mindig van.

Főleg egy olyan mocskolódó poszt után,hogy senkinek nem kell a fifike 5 év bent töltött ideje alatt,pofátlanság de adjanak a tartására az adójukból az emberek.

Kb egymásnak uszítva szerzik a pénzt.Most,hogy tényleg az alapítványra megy-e el mind vagy sem az már részlet kérdés.

2021. okt. 21. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!