Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Új MLM indításakor mennyi...

Új MLM indításakor mennyi regisztrációs díjat érdemes beszedni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 xswerdy ***** válasza:

továbbra is úgy gondolom, hogy a regisztrációért senki nem fog neked fizetni. A termékedet senki nem ismeri. Kinek ér egy forintot is az, hogy hogy joga van értékesíteni a termékedet. Persze neked a regisztráció pénzbe kerül, nem ingyen van a szervered, az alkalmazottad. De a termék kifejlesztése, meg az első széria legyártása sem ingyen volt. Ezeket is nyilván majd a későbbi eladások hozzák vissza. Én lennék annyira nagyvonalú, hogy a regisztrációs rendszer üzemeltetését is ebben a kezdeti költség kalapban kezelném.

De ha nem így gondolod, hanem ahogy írod, a regisztrációs költségnek kell fedeznie a regisztráció tényleges költségét. Akkor meg mi a kérdés? Számold ki, hogy mibe van neked a regisztrációs rendszer, és oszd le a tervezett partnerszámmal. Mivel nem tudjuk, hogy mi a termék, hány partnerben gondolkodsz, így ezt nem tudjuk megválaszolni.

2019. júl. 8. 17:46
 72/76 A kérdező kommentje:
"Kinek ér egy forintot is az, hogy hogy joga van értékesíteni a termékedet." Egyrészt az MLM messze nem erről szol, másrészt akinek ennyit nem ér meg annak eleve nem éri meg csinálni tehát jobb ha bele se kezd, mert nekem se fogja megérni olyanért fizetni. Ugyanis akinek nem fogja megérni az hasznot se termel, költséget viszont igen. (Ha termelne hasznot akkor viszont megéri neki)
2019. júl. 8. 17:51
 73/76 A kérdező kommentje:

"Mivel nem tudjuk, hogy mi a termék, hány partnerben gondolkodsz" Tényleg utána kellene nézni mi is az az MLM, mielőtt írsz, MLM-ben a partnerek száma nincs limitálva, elméletben a termékek száma se, a gyakorlatban van h igen, de 1 db termékre építeni MLM-et hatalmas ostobaság lenne. Ráadásul gyakran nem is az MLM "számára" van a termék kifejlesztve hanem gyáratokkal kötnek szerződést. Igaz ez utóbbi főleg már felépült, működő hálózatra igaz.

De mint írtam én emberek véleményére vagyok kíváncsi a kérdésről nem arra hogy szerintük én mit csináljak.

És hogy mi a kérdés? Fent bármikor elolvasható.

2019. júl. 8. 17:59
 74/76 A kérdező kommentje:
De mindegy a lényeg h akinek nem éri meg a regisztrációt kifizetni az jobb ha be se lép mert annak ingyenes regisztráció esetén se fogja megérni, bukni fog rajta. És én is.
2019. júl. 8. 18:03
 75/76 A kérdező kommentje:
Ja és mégvalami. Oké, hogy volt a termék kifejlesztésének is egy költsége, de a termék az visszahozza az árát. De az nem cél, hogy a költségeket olyan téren növeljük, ami nem hozza vissza az árát, ami még befektetésnek se nevezhető, hanem csak költségnek, ami soha nem térül meg. Nem cél s értelme sincs. Ha így nézzük még mindig jobb lenne ha inkább a regisztráció árát kifizetném annak akinek nem érné meg kifizetni. Én igyis úgyis elbunám, de legalább neki lesz egy jó napja a kocsmában.
2019. júl. 8. 18:07
 76/76 A kérdező kommentje:

50 és 100 ezer Ft közt lesz.

Meggyőzött a 71-es. Aki ennyit se tud kitermelni azzal csak ráfizetés lesz.

2019. júl. 21. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!