Új MLM indításakor mennyi regisztrációs díjat érdemes beszedni?
továbbra is úgy gondolom, hogy a regisztrációért senki nem fog neked fizetni. A termékedet senki nem ismeri. Kinek ér egy forintot is az, hogy hogy joga van értékesíteni a termékedet. Persze neked a regisztráció pénzbe kerül, nem ingyen van a szervered, az alkalmazottad. De a termék kifejlesztése, meg az első széria legyártása sem ingyen volt. Ezeket is nyilván majd a későbbi eladások hozzák vissza. Én lennék annyira nagyvonalú, hogy a regisztrációs rendszer üzemeltetését is ebben a kezdeti költség kalapban kezelném.
De ha nem így gondolod, hanem ahogy írod, a regisztrációs költségnek kell fedeznie a regisztráció tényleges költségét. Akkor meg mi a kérdés? Számold ki, hogy mibe van neked a regisztrációs rendszer, és oszd le a tervezett partnerszámmal. Mivel nem tudjuk, hogy mi a termék, hány partnerben gondolkodsz, így ezt nem tudjuk megválaszolni.
"Mivel nem tudjuk, hogy mi a termék, hány partnerben gondolkodsz" Tényleg utána kellene nézni mi is az az MLM, mielőtt írsz, MLM-ben a partnerek száma nincs limitálva, elméletben a termékek száma se, a gyakorlatban van h igen, de 1 db termékre építeni MLM-et hatalmas ostobaság lenne. Ráadásul gyakran nem is az MLM "számára" van a termék kifejlesztve hanem gyáratokkal kötnek szerződést. Igaz ez utóbbi főleg már felépült, működő hálózatra igaz.
De mint írtam én emberek véleményére vagyok kíváncsi a kérdésről nem arra hogy szerintük én mit csináljak.
És hogy mi a kérdés? Fent bármikor elolvasható.
50 és 100 ezer Ft közt lesz.
Meggyőzött a 71-es. Aki ennyit se tud kitermelni azzal csak ráfizetés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!