Új MLM indításakor mennyi regisztrációs díjat érdemes beszedni?
"Azt ugye vágod, hogy minél többször írod le az MLM szót, annál nagyobb kamu szaga lesz az egésznek?"
Az meg még nagyobb gáz hogy az MLM szó leírásának a számából próbálsz véleményt alkotni. De nagyon jól tükrözi, hogy mennyit ér a véleményed.
Azt a választ nem én írtam, szóval totál irreleváns.
De te tényleg nagyon elborult vagy. Mint valami vallási szektás. Totális szemellenző, csak azokat a dolgokat mantrázod amivel a nagy fejtágító előadásokon telenyomták az agyatokat, és semmi más véleményt nem fogadsz el. Tipikus mlm-es szindróma.
https://www.youtube.com/watch?v=hXcTZSS5FDU
Kb mint ő, azt sem tudja miről beszél, de abban nagyon magabiztos.
"Azt a választ nem én írtam, szóval totál irreleváns."
De annak a válasznak az írója helyett engem neveztél agymosottnak. Tudod te egyáltalán mit jelent az a szó, hogy agymosott? nem éppen a felelősen tájékozódó és az alapján döntést hozó embert jelenti hanem ép az amikor egyforma szavak ismétlése alapján von le valaki következtetést, úgy ahogyan erre az a válaszoló utalt.
"Az meg még nagyobb gáz hogy az MLM szó leírásának a számából próbálsz véleményt alkotni. De nagyon jól tükrözi, hogy mennyit ér a véleményed."
Ebből a válaszból következően már nem az üzletről, hanem az rólad van véleményem. Mivel látom még néhány leírt mondatot sem tudsz értelmezni. De biztos minden jól fog menni. Sok sikert!
Amúgy meg:
"már nem az üzletről, hanem az rólad van véleményem."
Ez az üzlet én vagyok. A saját sikeremet adom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!