Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Új MLM indításakor mennyi...

Új MLM indításakor mennyi regisztrációs díjat érdemes beszedni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

"Azt ugye vágod, hogy minél többször írod le az MLM szót, annál nagyobb kamu szaga lesz az egésznek?"

Az meg még nagyobb gáz hogy az MLM szó leírásának a számából próbálsz véleményt alkotni. De nagyon jól tükrözi, hogy mennyit ér a véleményed.

2019. júl. 3. 13:10
 42/76 anonim ***** válasza:
Szegény ember, totál agymosott. :D
2019. júl. 3. 13:11
 43/76 A kérdező kommentje:
Hogyne, nem az az agymosott aki a leírt szavak számából alkot véleményt hanem az aki az üzleti terv, a termékek s egyéb hátterek megismerése alapján történő véleményalkotásra buzdít:)))
2019. júl. 3. 13:16
 44/76 anonim ***** válasza:

Azt a választ nem én írtam, szóval totál irreleváns.

De te tényleg nagyon elborult vagy. Mint valami vallási szektás. Totális szemellenző, csak azokat a dolgokat mantrázod amivel a nagy fejtágító előadásokon telenyomták az agyatokat, és semmi más véleményt nem fogadsz el. Tipikus mlm-es szindróma.

https://www.youtube.com/watch?v=hXcTZSS5FDU

Kb mint ő, azt sem tudja miről beszél, de abban nagyon magabiztos.

2019. júl. 3. 13:21
 45/76 A kérdező kommentje:

"Azt a választ nem én írtam, szóval totál irreleváns."

De annak a válasznak az írója helyett engem neveztél agymosottnak. Tudod te egyáltalán mit jelent az a szó, hogy agymosott? nem éppen a felelősen tájékozódó és az alapján döntést hozó embert jelenti hanem ép az amikor egyforma szavak ismétlése alapján von le valaki következtetést, úgy ahogyan erre az a válaszoló utalt.

2019. júl. 3. 13:23
 46/76 A kérdező kommentje:
"és semmi más véleményt nem fogadsz el" bocsánat hogy nem fogadom el azt véleményként hogy ne legyen termék, ingyen dolgozzon a beosztottam, szavak ismételgetése után hozzunk döntést, stb. stb. Nyilvánvaló, hogy átgondolatlan működésképtelen máshol már megbukott elképzeléseket nem fogok elfogadni.
2019. júl. 3. 13:25
 47/76 A kérdező kommentje:
De mondom, akinek az az ötlete volt, hogy ingyen dolgozzon a beosztottam, jöhet hozzám dolgozni beosztottként, így szívesen elfogadom ezt a véleményt, de valahogy nem tolongott a lehetőségért amikor már arról volt szó, hogy ő legyen az aki ingyen dolgozik.:)))
2019. júl. 3. 13:27
 48/76 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Az meg még nagyobb gáz hogy az MLM szó leírásának a számából próbálsz véleményt alkotni. De nagyon jól tükrözi, hogy mennyit ér a véleményed."

Ebből a válaszból következően már nem az üzletről, hanem az rólad van véleményem. Mivel látom még néhány leírt mondatot sem tudsz értelmezni. De biztos minden jól fog menni. Sok sikert!

2019. júl. 3. 13:29
 49/76 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon alapos felelősségteljes, tájékozódásra alapló vélemény. Téged minősít, nem engem.
2019. júl. 3. 13:32
 50/76 A kérdező kommentje:

Amúgy meg:

"már nem az üzletről, hanem az rólad van véleményem."

Ez az üzlet én vagyok. A saját sikeremet adom el.

2019. júl. 3. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!