Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Új MLM indításakor mennyi...

Új MLM indításakor mennyi regisztrációs díjat érdemes beszedni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:

"jobb lenne azonban ha nem kevernéd a regisztrációs díj és a termék fogalmát. ha a kezdőcsomagban van termék is akkor az annyival drágább de a regisztrációs díj attól még változatlan."

Csak nem értem hogy külön regisztrációs díjat milyen jogon szednél be. Azoknál a cégeknél amiket én láttam, a "regisztrációs díj" az volt hogy vásároltál legalább X Ft értékben terméket és elkezdhetted a hálózatot építeni. Ez így tök korrekt is. De hogy konkrétan a semmire fizessenek be pénzt az röhejes.

"a regisztrációs költségeket fedezi"

Még is milyen regisztrációs költségeket?

2019. júl. 3. 11:24
 32/76 A kérdező kommentje:
gyere hozzám ingyen adminisztrálni s nem lesz regisztrációs díj. de amíg pénzért dolgozik az alkalmazottam, addig lesz. és hozd a géped mert gépet se vehetek ugye ha nulla forintot kérek a regisztrációért. a villanyt fizetni fogod. stb stb.
2019. júl. 3. 11:28
 33/76 anonim ***** válasza:
Tudsz mondani konkrétan MLM céget, ahol a befizetett "regisztrációs díjadért" nem kapsz terméket?
2019. júl. 3. 11:30
 34/76 A kérdező kommentje:
Pl. az Amway ilyen: [link] persze van lehetőség ingyenes regisztrációra ha vásárolsz terméket még többért. De alapból nem ingyenes. Az ötlet j lehet én is bevezetem, de ne felejtsük el a belépés így még drágább lesz ha ingyenes a regisztráció.
2019. júl. 3. 11:35
 35/76 anonim ***** válasza:
100%
LOL kérdező, te beszélsz sikerről, meg papolsz másoknak, de nem tudsz egy reg díjat meghatározni, ami a saját cégedben lesz :DDD Vicc vagy.
2019. júl. 3. 12:03
 36/76 Koplárovics Béci ***** válasza:

Azt ugye vágod, hogy minél többször írod le az MLM szót, annál nagyobb kamu szaga lesz az egésznek?

Gyk: nem azt mondom, hogy biztosan kamu, csak egyre jobban annak tűnt, ahogy lapozgattam.

Amúgy ha nem tetszik, hogy az alacsony bepalizási díjra nemkívánatosak is jelentkeznek, akkor Kezdj félmillióval, annyiért biztosan nem száll be olyan, aki nem akar valamit dolgozni. Plusz mondhatod prémiumnak is a "terméket", általában van olyan hülye a magyar, hogy szerinte ami drága, az jó is.

2019. júl. 3. 12:06
 37/76 anonim ***** válasza:
64%

a válasz nem hasznos hanem csak mellébeszélés

ja, a kérdés meg baromság...

2019. júl. 3. 12:09
 38/76 A kérdező kommentje:
"Gyk: nem azt mondom, hogy biztosan kamu, csak egyre jobban annak tűnt, ahogy lapozgattam." elég gáz ha te ebből vonod le hogy valami kamu e vagy sem, nem pedig pl. az üzleti tervből, a termékekből, az elosztási rendszerből vagy egyéb paraméterekből, amit egy komoly ember átnéz véleményalkotás előtt.
2019. júl. 3. 13:06
 39/76 A kérdező kommentje:

"LOL kérdező, te beszélsz sikerről, meg papolsz másoknak, de nem tudsz egy reg díjat meghatározni, ami a saját cégedben lesz :DDD Vicc vagy."

Még csak utalás se volt arra hogy erre nem vagyok képes. Az hogy érdekel mások véleménye valamiről (nem a mellébeszélésről amit a többség itt alkotott) az nem azt jelenti, hogy valamire nem volnék képes.

2019. júl. 3. 13:07
 40/76 A kérdező kommentje:

"Plusz mondhatod prémiumnak is a "terméket", általában van olyan hülye a magyar, hogy szerinte ami drága, az jó is."

MLM-be rossz minőségű terméket értelmetlenség belerakni, mert csak elvész a munka, a jó minőség pedig nem lesz olcsó.

2019. júl. 3. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!