Új MLM indításakor mennyi regisztrációs díjat érdemes beszedni?
"Pedig ha benne vagy a hálózatépítésbe akkor te is tudod hogy az emberek nagy része soha nem jön pluszba az MLM-el."
Pont ezeket lehet kiszűrni a magas díjakkal.
"Pont azért mert szinte csak az ilyen portás Marika meg konyhásnéni Gizike kezdi el csinálni, akiknek nincs pénzük, mivel komolyabb képesítésük sincs, így kellene nekik egy kis mellékes. Aztán bele vágnak, mert a toborzójuk azzal tolja teli a fejüket hogy itt csak beszélgetni kell az emberekkel és dől a lé..."
A csalásokat megint ne keverjük ide. Ha olvastad volna én az előbb kemény munkáról beszéltem, nem ilyen hülyeségekről.
"100-ból 1 ember lesz, aki tényleg fel tud építeni egy sikeres "vállalkozást""
Ha alacsony regisztrációs díjjal boldog boldogtalan beszerveznek akkor valóban ez lesz a vége.
" de közbe úgy van hirdetve hogy BÁRKI bele kezdhet és sok pénzt kereshet vele. De nyilván a hangsúly a feltételes módon van."
Ez mindennel így van, bárki tanulhat orvosnak és sok pénzt kereshet vele (nyilván ha ápoló marad akkor nem), de a mód szintén feltételes. Bárki lehet vezérigazgató s sok pénzt kereshet vele. Ja hogy ezekhez tanulni és dolgozni is kell? Hát igen, ezért feltételes.
az biztos, hogy ha Te indítasz egy tök új termékre egy MLM-et, akkor nem fognak komoly pénzeket fizetni az emberek a "regisztrációért", azaz csupán azért, hogy joguk legyen árulni a szuper (ám egyelőre ismeretlen) termékedet.
Aztán írsz valami termékről is. Ez azt jelenti, hogy a regisztrációkor az MLM partner vesz is terméket? Tehát az induló pénz nem csak az árusítás joga, hanem némi termék is? Így meg végképp nem tudjuk megmondani a reális árat, hiszen nem tudjuk, milyen értékű a termék.
Szerintem annyiért add a regisztrációt a kezdő termékekkel, amennyi az a termék amúgy is lenne partner áron. Magáért a regisztrációért nem kérnék semmit.
"egy tök új termékre "
Nem tudom melyik a nagyobb vicc, egy termékkel indítani vagy tök új termékkel indítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!