Új MLM indításakor mennyi regisztrációs díjat érdemes beszedni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 09:23
1/76 anonim válasza:
Ha regisztrációs díjat szedsz be, és azért nem nyújtasz semmi terméket vagy szolgáltatást, az biza piramisjáték.
;)
2/76 A kérdező kommentje:
MLM-ről beszéltem, nem piramisról. Alap hogy van termék és/vagy szolgáltatás. Nézz inkább utána mi is az az MLM, mielőtt hülyeségeket írsz.
2019. júl. 3. 09:46
3/76 A kérdező kommentje:
(Természetesen ment a negatív mivel a válasz nem hasznos hanem csak mellébeszélés.)
2019. júl. 3. 09:47
4/76 anonim válasza:
Regisztrációs díjat írtál.
Abból sehol nem derül ki hogy azért valami termék is jár.
Mellesleg az MLM meg a piramisjáték között kb egy hajszál van. Nem véletlen létezik az MLM-nek álcázott piramisjáték jelenség.
5/76 anonim válasza:
De hogy a kérdésre is válaszoljak. Nézd meg a többi cégnél mekkorák az induló csomagok és az alapján kalkulálj. Szerintem 10-20ezer Ft-nál nem érdemes nagyon többet, mert a nagyon magas belépőcsomag elveheti az emberek kedvét az elindulástól.
6/76 A kérdező kommentje:
Az MLM szóból kiderül hogy van termék és szolgáltatás. Kit érdekel mit minek álcáznak, attól hogy van aki gyilkol te még nem leszel gyilkos. Ez nem másokon múlik hanem csakis rajtad.
2019. júl. 3. 10:21
7/76 A kérdező kommentje:
"Mellesleg az MLM meg a piramisjáték között kb. egy hajszál van. " Ha a termékek és szolgáltatások neked hajszálak akkor veled komoly gondok vannak. Ráadásul nem is csak ezen múlik hogy valami MLM e vagy se. Tényleg érdemes lenne utána járnod hogy mi is az az MLM, mert az alapokkal se vagy tisztában.
2019. júl. 3. 10:22
8/76 A kérdező kommentje:
"elveheti az emberek kedvét az elindulástól.":))) Ha ez elveszi a kedvét akkor a rá váró munka is elvenné a kedvét az egésztől, nem gondolod? Nem ilyen emberekkel érdemes MLM-et indítani akiknek ilyen könnyen el lehet venni a kedvet a munkától. Tényleg nézz már utána, miről is van szó, mert dől belőled a hülyeség.
2019. júl. 3. 10:25
9/76 anonim válasza:
Pontosan tisztában vagyok mindennel. Elég sok anyagot olvastam, hallgattam már pro és kontra oldalról is.
10/76 anonim válasza:
Egyébként gondolj bele, legtöbb esetben nem olyanok fognak elkezdeni mlm-ezni akiknek jól menő fizetésük van és simán kiköhögnek egy 10-20ezer Ft-os kezdőcsomagot. Hanem akik keveset keresnek, és kéne nekik egy kis kiegészítés vagy hasonló. Nekik lehet az a 10-20ezer Ft is sok kifizetni és nem azért, mert "nem akarnának dolgozni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!