Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Új MLM indításakor mennyi...

Új MLM indításakor mennyi regisztrációs díjat érdemes beszedni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:

"Ez az üzlet én vagyok." ---Ohh nem tudtam, hogy te vagya termék, ez esetben nem kérem az árút!

"A saját sikeremet adom el." --- Hol találsz olyan balekot, aki megvesz téged?

2019. júl. 3. 14:42
 52/76 A kérdező kommentje:
Az üzlet nem eladó, ahogy én se. Csakis a siker. Aki sikert vesz az pedig sokminden, de nem balek. megint a fogalomzavarnál tartunk.
2019. júl. 3. 14:54
 53/76 A kérdező kommentje:
A termék se én vagyok. Az üzlet és a termék szavak között is lényeges fogalombeli különbségek vannak.
2019. júl. 3. 14:56
 54/76 anonim ***** válasza:
Pont azzal lehet ideig óráig fejni a pénzt a balekokról, ha a siker ígéretével meg illúziójával eteted őket.
2019. júl. 3. 15:04
 55/76 A kérdező kommentje:
Ígéretekben és illúziókban te gondolkodsz nem én. Én végig másról beszéltem. Így max. te vagy az aki balekokkal veszi körbe magát. Ideje lenne tisztességet tanulnod, mert úgy néz ki, hírből se ismered ezt a fogalmat se.
2019. júl. 3. 15:06
 56/76 anonim ***** válasza:
Az MLM-es félrebeszélő kókler papol a tisztességről. Na én el is húztam inkább. :D
2019. júl. 3. 15:14
 57/76 A kérdező kommentje:
Itt egyedül te mentél el a törvénysértés irányába. csak azért nem követted el a rágalmazás bűncselekményét, mert nem tudod az adataimat. Ennyi választ csak el téged a sitt-től. Amit csinálsz az vaktában történő szardobálás egy üzleti terv ismerete nélkül. Azt hiszed ettől leszel több??? Inkább tanulj szardobálás helyett, attól valóban több leszel nem csak te fogod többnek érezni magad. Ne felejtsd el ha más besározásával akarsz előbbre jutni akkor más könnyen lemossa magáról, de te magad sáros maradsz. Már most sáros vagy.
2019. júl. 3. 15:18
 58/76 A kérdező kommentje:
Amúgy meg elég szomorú hogy én vagyok az egyetlen itt aki tisztességben gondolkozik, úgy lenne helyes ha mindenkinél ez alap lenne, így viszont még nagyobb szükség van rám, hogy az egyetlen vagyok. Mindenki más csak csalásban ámításban, értékadás nélküli pénzbeszedésben vagy ép ingyenmunka adásában és hasonlókban tudott gondolkozni. Szálljatok magatokba, de nagyon. főleg te, 74%-os..
2019. júl. 3. 15:33
 59/76 anonim ***** válasza:
milyen drogot szedsz, legális? Az látszik, hogy nagyon üt, ha nincs tiltólistán gazdag leszel az árusításából!
2019. júl. 3. 15:39
 60/76 anonim ***** válasza:

@15:39

Hagyd szegényt nagyon túltolták rajta az mlm szektásítást. :D

2019. júl. 3. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!