Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mégis mennyi pénzt akarnak az...

Mégis mennyi pénzt akarnak az eladók?

Figyelt kérdés

Dunaújvárosban működtetek egy kisboltot.

(élelmiszerbolt)

Már több mint 10 éve múködünk.

Reggel 7-től, este 20-órig vagyunk nyitva.

13 óra.

Két váltás van, mindig ketten vannak a boltban.

Egy személy állandóan pénztárnál van.

A másik árufeltőltő, és ő szolgálja ki a vásárlókat a hús pultnál.

H-V dolgozunk.

De vasárnap csak én és a feleségem vagyunk bent.

A munkavállalóknak ez szabadnap.

Tehát minden alkalmazott heti 6 napot dolgozik, napi 6,5 órát.

Ez heti 39 óra.

Odáig jutottunk, hogy mi is kell hogy dolgozzunk a boltban, mert akkorák a bérigények, hogy az felfoghatatlan.

(Mindekttőnknek van állása emellett)

Az redben van hogy vasárnap egész nap mi dolgozunk.

Az is hogy minden nap az utolsó órában mi vagyunk.

Szeretünk mi zárni.

De hogy odáig jutottunk hogy 180 500 fizetünk mindenkinek bruttóban.

Emellett fizetjük a járulékokat, ami minden eggyes alkalmazott után 33,5%, ami még 60 500 forint.

Négy alkalmazottal csak a bérek közel havi 1 millió.

Úgy hogy még nekünk is kell dolgoznunk.

Ráadásul a napokban a megbeszélésen közölték velünk, ha nem emelünk 10%-ot, akkor mindannyian felmondanak.

A bolt jó helyen van, de igy is az év első hat hónapjában -2.300.000 forintos vesztességünk lett

2018. júl. 6. 14:26
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
47%
Micsoda színvonalas élet lehet 😂😂😂
2018. júl. 7. 17:59
 52/59 anonim ***** válasza:
53%
Ostoba vagy és tájékozatlan . ÉN ELLENBEN VELED BEJÁRTAM A NYUGATOT . NÉMETORSZÁG AUSZTRIA 3-4SZER FIZET TÖBBET BÉRRE ÉS A LAKÁS MEG PÁR SZOLGÁLTATÁS DUPLÁJA MINT ITT . 13-14.HAVI BÉR ALAP AUSZTRIÁBAN A 13. HAVI NÉMETEKNÉL PRÉMIUMKÉNT KAPHATÓ . RUHA ÉLELEM MEGEGYEZIK ÁRBAN VAGY CSAK MINIMÁLISAN TÖBB . USA A LAKÁSBÉRLÉSBEN EÜ SZOLGÁLTATÁSBAN DRÁGA MINDEN MÁSBAN FILLÉR . ELŐBB FÁRADJ KI PÁR HÉTRE KÖRNYEZETTANULMÁNYRA LÉPJ KI A MEGYÉBŐL ! Az ilyen zsidóskodó tetveket lazán le kellene hajítani egy toronyházból .
2018. júl. 7. 19:14
 53/59 A kérdező kommentje:

"Ostoba vagy és tájékozatlan "

Válaszaidat elnézve, helyedben elgondolkodnék azon hogy ki ostoba és ki nem. :)

De én nem mondtam hogy te mit csinálj, hol dolgozz.

Én csak a véleményemet mondtam el.

De te rögtön vádaskodsz, megkérlek nyugodj le :)

Dolgozz ott ahol csak szeretsz, én csak annyit tanácsoltam hogy ne a pénz motiváljon, hanem a család, a barátok és az élmények.

A család és az élmények nem vesznek el, a pénz elveszhet.

Nem sokra megy az ember pénzel, ha nincsen boldog élete.

De nem rád gondolok evvel, nehogy ezt is magadra vedd.

2018. júl. 7. 19:32
 54/59 A kérdező kommentje:

Az pedig mélyen elszomoritó hogy valaki vallását lenézed, miközben fogalmad sincs a zsidó vallásról.

Hozzáteszem, nem vagyok zsidó :)

2018. júl. 7. 19:34
 55/59 anonim ***** válasza:
Akkor ha szerinted a pénz nem lényeg csak az élmény meg a család miért sajnálod tőlük a pénzt élményekre meg a családjuktól ? Ez egy tipikus makkoscipős olcsómacsó átlátszó dumája .Kiegészítés az előzőhöz , mielőtt lehajítanálak beverném a képedet párszor boxszerrel .
2018. júl. 7. 19:57
 56/59 anonim ***** válasza:
Ugye hogy tájékozatlan és korlátolt vagy ? A zsidó nem csak vallás életforma hanem származás , Júdeai héber emberek eredetileg . Amennyiben van szabadidőd olvass képezd magad mert alapoknál vannak hiányosságok . Tanácsot pedig magadnak adj ne a gyakorin kérdezgess idegeneket .
2018. júl. 7. 20:02
 57/59 anonim ***** válasza:
B+ ilyen ostoba senki nem lehet, ez tuti troll.
2018. júl. 7. 23:11
 58/59 A kérdező kommentje:

Helló, gondoltam megirom mi törtépnt azóta.

Augusztus 31-edikén megváltunk 2 alkalmazottól, és beálltunk a férjemmel e helyükre.

Igy a 2018-as évet végül nyereséggel zártuk.

A sikeres marketingnek köszönhetően megnőtt a boltunk bevétele, többen járnak ide.

Úgyhogy januártól ismét 4 fő az alkalmazottaink száma, iletve mi 2-en a férjemmel.

Egész megszerettük mi is a munkát.

A fizetéseket megemeltük.

Mostmár a tavalyi 180 500 helyett, idén 220 000 forintot fizetünk (bruttó).

2019. febr. 20. 19:22
 59/59 anonim ***** válasza:

Kereslet-Kínálat határozza meg a piacot, nem a személyes érzelmeid.

Most éppen a munkavállalók dirigálnak, ez sok mindenkinek új lehet de komoly munkaerőhiány van, minden ágazatban. Pár év múlva lesz ismételten egy válság akkor változik majd a helyzet.

Viszont, hogy válaszoljak is a kérdésedre, neked kell kalkulálni, hogy megéri e amit csinálsz, ilyen körülmények között vagy nem. Ha megéri akkor csináld tovább, ha meg nem akkor húzd le a rolót.

2019. febr. 27. 18:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!