Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hálózatépítőket keresek, mi a...

Hálózatépítőket keresek, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
olyan emberek írjanak akik vannak vagy voltak hálózatba, és mi a véleményetek?

2013. febr. 6. 16:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
35%

Tudtam, hogy jönni fog a magyarázkodás. Először a mikulás fizet és nem úgy működik az mlm. Utána meg amikor leírom, hogy sajnos volt rá példa akkor meg jön a magyarázkodás, hogy én nem írtam ilyet.

Hmmm nem is tudom, hogy ez honnan ismerős. Pont, mint a korábbi esetekben.

Csak azt nem értem, hogyha az "utcán" hevernek a milliók és ilyen "remek" ötelteitek vannak, akkor miért nem vagytok vállalkozók? Hiszen pikk-pakk be lehetne indítani egy nagyvállalkozást. Minden adott, az ötlet is és a pénzt is könnyű megszerezni. :)

2013. febr. 21. 20:29
 62/86 anonim ***** válasza:
30%
És azt ki mondta, hogy nem azt csináljuk? :-)
2013. febr. 21. 22:07
 63/86 anonim ***** válasza:
26%

Értsd: ha valamit nem állítok, de amikor a számba akarod adni, és visszakérdezek, hogy mikor állítottam olyat, az magyarázkodás.

Ugyan úgy, ahogy kb. mindig, amikor jöttök leszólni engem a baromságaitokkal - amiknek semmi alapja.

k.géza is milyen jól felsorolta a hazugságaimat.

Még ezt a tök egyszerű példát is láthatóan képtelen voltál megérteni.

De persze mennyivel fontosabb, hogy a vállalkozónak legyenek céljai, vágyai, álmai, és tervei a megvalósításra. Mert ez a kulcs, a közgazdasági, marketing, és egyéb ismeretek csak az ördög hívságai, és fúúj!

2013. febr. 21. 22:17
 64/86 anonim ***** válasza:
40%

Nyilvánvalóan mindig a másik aki nem képes megérteni valamit te mindig mindent értesz. Nálad mindig ez a végkifejlet. Érdekes.

Ahogyan ez Neves Zsolt esetében is történt. Elküldte, hogy ott is miket hazudoztál megy magyarázkodtál neki. Nálad mindig a másik a hülye tudjuk.

2013. febr. 22. 07:31
 65/86 anonim ***** válasza:
26%

Gratulálok a nettrollság, férfiatlanság, és a gerinctelenség kimagasló fokához, amin állsz.

Amit ezzel a Neves regisztrációddal leműveltél alapvetően két dolgot bizonyít(amiből az elsőt már eddig is tudni lehetett):

AD1 képtelen vagy a témában az álláspontodat érvekkel, tényekkel alátámasztani, egyáltalán kulturált, és logikus módon vitatkozni.

AD2 félművelt, unintelligens de magasan iskolázott vagy, aki nagyjából tisztában is van ezekkel, ezért minden erejével próbálja kihangsúlyozni magas iskolázottságát, kompenzálandó a tényt, hogy egyszerűen ostoba. A net névtelensége mögött még olyan tulajdonságokat is magadénak érzel, mint a bátorság, férfias kiállás, magabiztosság - természetesen a valóságban ezektől is eléggé távol állsz.

Bizonyítja a fentieket, hogy nem az első eset volt, amikor ilyen gyermeteg, szánalmas módon, személyesen engem vettél célba. Folyamatosan bizonygatod, hogy több ember azonos véleményét képviseled, mind a témáról, mind rólam, stílusodból és fellépésedből azonban egyértelműen kitűnik, hogy egy személy nethuszárkodásáról van szó.

Szereted felhozni a másik indítékait a témában való részvételre. Téged mi motivál amikor idődet nem sajnálva az én szavahihetőségemet, személyemet próbálod kikezdeni ilyen aljas, időigényes eszközökkel? Ezt az időt miért nem inkább a témával kapcsolatos érvelésre, összefüggések megvilágítására fordítod?

Megelőzendő a szokásos maszatolásodat, jól tudod, hogy rajtam nem múlik, hogy a fentieket a szemedbe mondjam. Kifogásod akad bőven, az igazság azonban egyértelmű: gyávaságod, jellemtelenséged a gátja annak hogy kiállj mindazok mellett, amiket ezen az oldalon műveltél. Vagy úgy általában, kiállj bármi mellett a való életben.

Disclaimer: a fentiek törlése előtt ajánlom a moderátor figyelmébe: rólam korábban a fentieknél jóval súlyosabb szitkokat, személyes vonzatú dolgokat, személyem pellengérre állítását tehették közzé "mások", ezek közül a jelentés ellenére több a mai napig olvasható. Tisztában vagyok vele, hogy egy ekkora oldal moderációja nem kis feladat, eddigi gyakorlatuk alapján azonban ez a hozzászólás bőven nem számít szabálysértőnek. Amennyiben mégis így gondolják, úgy a vitát kirobbantó regisztráció már többszörösen kitiltásra érett - ráadásul a többszöri regisztrációval, az oldal üzemeltetőjeként, tisztában is kell legyenek. Belátásukban bízom.

B.M.

2013. febr. 22. 10:45
 66/86 anonim ***** válasza:
26%

k.géza

Te meg bőven befoghatnád már. Te se tudsz mást, csak vádaskodsz a levegőbe. Milyen jól összeszedted a sok hazugságomat, arra persze volt arcod, hogy korábban megvádolj vele...

A többi odamondáshoz is nagyon bátor voltál - a monitor mögül. Mondtam, nekem, tisztességesen dolgozó embernek nem nagy távolság ami közöttünk van(gyakorló MLM-esnek, aki süvít a ++ felé persze nyilván az), azóta is mélyen kussolsz a témáról.

Gyanúsan közel állsz egyébként a másik rejtélyes regisztrációhoz, mind földrajzilag, mind stílusban.

2013. febr. 22. 10:51
 67/86 anonim ***** válasza:
9%

Ismét a levegőbe puffogtatsz. Persze mindenki magából indul ki. Te a hazugságot hazugsággal próbáltad meg leplezni már nem az első esetben. Amikor ez nem jött össze, akkor ő volt aki nem értette meg a dolgot. Szokásos eljárásod amikor szorul a hurok akkor előállsz azzal, hogy a másikat állítod be hülyének.

Amikor rákérdezett Zsolt, hogy mi is volt valójában akkor mégjobban belebonyolódtál a hazugságaidba. Tejbegrízeskenyeret is hasonló hazugságokon kapták rajta aki persze szintén nem te vagy.

2013. febr. 22. 10:58
 68/86 anonim ***** válasza:
23%

k.géza, téged nem kell hülyének beállítani, bőven eleget tettél hogy annak tűnj. Kérsz idézeteket? Van bőven.

Persze te továbbra sem tudtál megjelölni egyetlen hazugságot sem, ami tőlem származna. Csak vádaskodsz a vakvilágba.

Gratulálok továbbá azért, mert a legerősebb érvetek továbbra is az, hogy nem teregetem ki a magánügyeimet. Gerinctelenség a köbön.

2013. febr. 22. 11:28
 69/86 anonim ***** válasza:
38%

"Ez mind értelmetlen, de persze azt, hogy 1500-2000 megkeresés már stabil jövedelmet eredményez, na azt platinába kéne vésni..."

A több,mint 15 éves magyarországi MLM tapasztalatok ezt mutatják. Más országokban természetesen lehetnek eltérések.

Ezzel lehet vitába szállni, de a tényekkel csak a buta emberek vitatkoznak.

# 32/72 tegnapelőtt 11:18

A hétvégi rendezvény valóban valami fenomenális volt. :)

2013. febr. 22. 12:40
 70/86 anonim ***** válasza:
21%

"A több,mint 15 éves magyarországi MLM tapasztalatok ezt mutatják."

Ez még mindig csak egy állítás, amíg az alábbiak nincsenek, legalább részben megválaszolva.

Kiknek és milyen módon szerzett tapasztalatai? Reprezentatív-e a vizsgálat, egyáltalán mi a vizsgálat módja, ami erre jutott, és mit vizsgált, és ki? Milyen fórumon folyt arról tárgyalás, hogy egy ilyen eredményben megegyezhet a hazai MLM szakma?

Ellenben folyamatosan megkérdőjelezitek a Wikipédiát, holott tudható, hogy a szabad szerkeszthetőség nyomán ami oda kikerül, annak azért elég nagy a társadalmi támogatottsága.

5%? Szerkeszd át. Szerkeszd át egy pontját, ami hibás. Egészítsd ki valamivel, amit hiányolsz. Ha meg tudod indokolni, alá tudod támasztani, ki fog kerülni. Amúgy gondolod ezt eddig senki nem próbálta meg?

Még mindig ott tartunk, hogy a ti állításaitok erősebbek, mint mások tényei.

2013. febr. 22. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!