Hálózatépítőket keresek, mi a véleményetek róla?
"a nagy pénzt csak az új belépők hozzák"
Jajjjj ez fájt. Te tényleg sötét vagy az MLM-hez. Ezt a baromságot mégis miből szűrted le?
"minden hónapban meg kell venned egy adott értékű csomagot"
Vagy itt van az újabb idióta állítás. Ez ismét egy durva csúsztatás.
Egyáltalán MLM-ről beszélsz te? Mert szeintem ez valami szedett-vedett innen-onnan összehányt infóhalmaz amiből leszűrted ezt a pár idióta baromságot.
Konkrétan melyik cégről van szó?
Ha most kapásból felsorolok 3-4 olyan céget amelyikre ez nem igaz, akkor persze én leszek a hazug, ugye??? LOL FACEPALM
"valójában a bűncselekmény akkor valósul meg, amikor a rendszer alján lévők megkárosodnak, mert az "kinövi magát". "
Azért nyugtass meg, hogy a jogot messze elkerülted eddigi életed során. De ahogy látom te is ilyen önjelölt jogász vagy itt.
ma 11:58
Igen, köszönjük emese. Te tényleg el is hiszed, hogy ez a paródia a valóság?
Erre válaszoltam, hogy ennek a kérdésnek a feltevője maga kyani képviselő és az itt kifogásolt mondatok igazak rá, amiket állít magáról és a konkrét cégről, de privát üzenetet nem osztanék meg levéltitok miatt:
"a nagy pénzt csak az új belépők hozzák"
Jajjjj ez fájt. Te tényleg sötét vagy az MLM-hez. Ezt a baromságot mégis miből szűrted le? "
Itt az ügynök, a második mondattól kezdve a gyógyhatás mellett ezt szajkózza, konkrét összegekkel és piaccal.
"minden hónapban meg kell venned egy adott értékű csomagot"
Vagy itt van az újabb idióta állítás. Ez ismét egy durva csúsztatás. "
Valóban és létezik olyan, hogy autoship... Leinkasszálják a pénzed a bankkártyáról,és automatikusan küldik havonta a a csomagot a címedre, ha kéred.
Egyáltalán MLM-ről beszélsz te? Mert szeintem ez valami szedett-vedett innen-onnan összehányt infóhalmaz amiből leszűrted ezt a pár idióta baromságot.
Elég beszélned a kérdés feltevőjével.
Konkrétan melyik cégről van szó?
Kyani
"Igen, köszönjük emese. Te tényleg el is hiszed, hogy ez a paródia a valóság?"
Persze, én is végigültem egyet. kb 6-an voltunk, egy csaj felállt a közepén, és szó nélkül elment. A többiek végigülték, megköszönték és távoztak. Másnap a pali felhívott, hogy engem nézett a leginkább alkalmasnak erre, és biztos benne hogy csak azért nem csatlakoztam a hálózathoz, mert a lány, aki elment destruálta az előadását...blablabla.
Szóval, igen ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!