Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hálózatépítőket keresek, mi a...

Hálózatépítőket keresek, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
olyan emberek írjanak akik vannak vagy voltak hálózatba, és mi a véleményetek?

2013. febr. 6. 16:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
74%

"a nagy pénzt csak az új belépők hozzák"

Jajjjj ez fájt. Te tényleg sötét vagy az MLM-hez. Ezt a baromságot mégis miből szűrted le?

"minden hónapban meg kell venned egy adott értékű csomagot"

Vagy itt van az újabb idióta állítás. Ez ismét egy durva csúsztatás.

Egyáltalán MLM-ről beszélsz te? Mert szeintem ez valami szedett-vedett innen-onnan összehányt infóhalmaz amiből leszűrted ezt a pár idióta baromságot.

Konkrétan melyik cégről van szó?

Ha most kapásból felsorolok 3-4 olyan céget amelyikre ez nem igaz, akkor persze én leszek a hazug, ugye??? LOL FACEPALM

2013. febr. 19. 11:36
 22/86 anonim ***** válasza:
16%
Itt pont a kyani reklám kérdéséről.., amire sajnos igaz az előző állítás.
2013. febr. 19. 11:40
 23/86 anonim ***** válasza:
40%

"valójában a bűncselekmény akkor valósul meg, amikor a rendszer alján lévők megkárosodnak, mert az "kinövi magát". "

Azért nyugtass meg, hogy a jogot messze elkerülted eddigi életed során. De ahogy látom te is ilyen önjelölt jogász vagy itt.

2013. febr. 19. 11:53
 24/86 anonim ***** válasza:
Norbi mi van a kyanival?
2013. febr. 19. 11:54
 25/86 anonim ***** válasza:

Itt a lényeg. Röviden, tömören:

http://www.youtube.com/watch?v=Fob-Hb4fLHg

2013. febr. 19. 11:58
 26/86 anonim ***** válasza:

ma 11:58

Igen, köszönjük emese. Te tényleg el is hiszed, hogy ez a paródia a valóság?

2013. febr. 19. 12:19
 27/86 anonim ***** válasza:
16%

Erre válaszoltam, hogy ennek a kérdésnek a feltevője maga kyani képviselő és az itt kifogásolt mondatok igazak rá, amiket állít magáról és a konkrét cégről, de privát üzenetet nem osztanék meg levéltitok miatt:

"a nagy pénzt csak az új belépők hozzák"

Jajjjj ez fájt. Te tényleg sötét vagy az MLM-hez. Ezt a baromságot mégis miből szűrted le? "

Itt az ügynök, a második mondattól kezdve a gyógyhatás mellett ezt szajkózza, konkrét összegekkel és piaccal.

"minden hónapban meg kell venned egy adott értékű csomagot"

Vagy itt van az újabb idióta állítás. Ez ismét egy durva csúsztatás. "

Valóban és létezik olyan, hogy autoship... Leinkasszálják a pénzed a bankkártyáról,és automatikusan küldik havonta a a csomagot a címedre, ha kéred.

Egyáltalán MLM-ről beszélsz te? Mert szeintem ez valami szedett-vedett innen-onnan összehányt infóhalmaz amiből leszűrted ezt a pár idióta baromságot.

Elég beszélned a kérdés feltevőjével.

Konkrétan melyik cégről van szó?

Kyani

2013. febr. 19. 12:28
 28/86 anonim ***** válasza:
Az, hogy automatikusan küldik a terméket az nem egyenlő azzal, hogy van kötelező vásárlás.
2013. febr. 19. 13:00
 29/86 anonim ***** válasza:
18%

"Igen, köszönjük emese. Te tényleg el is hiszed, hogy ez a paródia a valóság?"

Persze, én is végigültem egyet. kb 6-an voltunk, egy csaj felállt a közepén, és szó nélkül elment. A többiek végigülték, megköszönték és távoztak. Másnap a pali felhívott, hogy engem nézett a leginkább alkalmasnak erre, és biztos benne hogy csak azért nem csatlakoztam a hálózathoz, mert a lány, aki elment destruálta az előadását...blablabla.

Szóval, igen ez a valóság.

2013. febr. 19. 13:59
 30/86 anonim ***** válasza:
55%
És bizonyára ennyire bunkó tenyérbemászó volt annak az embernek is a stílusa. Jó, hogy vannak ilyen emberek, mint te akiknek semmi fogalmuk nincs arról, hogy mit és hogyan kell csinálni csak láttak valamit ami nem is biztos, hogy mlm volt és máris osztják az észt.
2013. febr. 19. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!